maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Mediat: henkilöauto törmäsi aura-auton perään Lappeenrannassa – kuljettaja loukkaantui vakavasti

ETELÄ-KARJALA

Onnettomuus tapahtui Taipalsaarentiellä Satamatien kiertoliittymän ja Metsä-Saimaan välisellä tieosuudella.

Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Kaakkois-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Taipalsaarentielle Lappeenrantaan aikaisin tiistaina 31. tammikuuta kello 04.37. Tapauksesta uutisoi useat eri mediat.

Mediatietojen mukaan kyseessä oli peräänajokolari, jossa henkilöauto oli törmännyt aura-auton perään.

Aura-auto oli ollut suolaamassa tietä, kun ajoneuvon etupäästä oli hajonnut jotain ja täten sen kuljettaja joutui hiljentämään aura-auton nopeutta. Takaa tuli kaksi henkilöautoa aura-auton ohi, mutta kolmas henkilöauto törmäsi tuntemattomasta syystä aura-auton perään.

Fintrafficin mukaan onnettomuuspaikka sijaitsi Taipalsaarentiellä Satamatien kiertoliittymän ja Metsä-Saimaan välisellä tieosuudella.

Auton naiskuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

Etelä-Karjalan pelastuslaitos ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos eivät ole tiedottaneet tapahtuneesta. Tapauksesta uutisoivat ainakin Etelä-Saimaa, Ilta-Sanomat, Yle sekä MTV.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Etelä-Karjalan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.