torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Mediat: Pietarsaaressa vakava liikenneonnettomuus – kolme henkilöä loukkaantui

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

POHJANMAA

Pohjanmaan poliisilaitos ei ole toistaiseksi tiedottanut tapahtuneesta.

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Pohjanmaan poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kolpintielle Pietarsaareen perjantaina 3. helmikuuta aamupäivällä kello 09.28. Tehtävästä uutisoivat ainakin Österbottens Tidning, Keskipohjanmaa sekä Yle.

Mediat kertovat, että kyseessä on henkilöauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän välinen nokkakolari. Raskas ajoneuvo kuljetti turvetta.

Onnettomuudessa loukkaantui kolme henkilöä. Vammojen vakavuudesta ei ole tietoa. Keskipohjanmaa julkaisi kuvan tilanteesta. Henkilöauto oli pahassa kunnossa ja ajoneuvoyhdistelmä kaatunut.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä ja tapahtuneesta aiheutuu liikennehaittaa. Tapahtumapaikalla on käytössä kiertotie, jossa Pietarsaaresta tuleva liikenne ohjataan kulkemaan Pännäistentien kautta ja Kolpintieltä tulevat ohjataan kulkemaan Kilinsaaren kautta.

Pohjanmaan poliisilaitos ei ole toistaiseksi tiedottanut tapahtuneesta.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä