perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKanta-HämeMieskaksikko varasti yli tuhannen euron arvosta takkeja Riihimäellä - lisäksi Riihimäellä mies...

Mieskaksikko varasti yli tuhannen euron arvosta takkeja Riihimäellä – lisäksi Riihimäellä mies löi toista miestä ja pahoinpiteli tätä vielä maahan päin

KANTA-HÄME

Poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä tiistaiaamun 22. marraskuuta ja keskiviikkoaamun 23. marraskuuta välisen Vuorokauden aikana pari väkivaltarikostapausta sekä mieskaksikko, joka varasti yli tuhannen euron edestä takkeja, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Toinen väkivaltarikoksista oli vakava, ja poliisi pyytää siihen havaintoja.

Mieskaksikko varasti yli tuhannen euron arvosta takkeja Riihimäellä.

Kauppaliikkeestä ilmoitettiin hätäkeskukseen tiistaina iltapäivällä kahden miehen anastaneen liikkeestä useita takkeja ja he olivat poistuneet paikalta henkilöautolla.

Poliisipartio tapasi kyseisen auton pysäköitynä huoltoaseman pihasta Linnatuulessa. Autossa oli kaksi keski-ikään ehtinyttä miestä ja auton takapenkillä oli kasa takkeja. Takkeja oli yhteensä kahdeksan ja ne olivat yhteisarvoltaan yhteensä yli tuhat euroa.

Mieskaksikko otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Riihimäellä mies löi toista miestä ja pahoinpiteli tätä maahan päin.

Parikymppiset miehet olivat olleet viettämässä iltaa tiistaina. Miehet olivat olleet kotimatkalla puolenyön jälkeen Peltosaaressa, kun heille tuli riitaa juomien tarjoamisesta.Hieman vanhempi miehistä oli lyönyt toista miestä, jonka seurauksena mies oli kaatunut. Pahoinpitely oli vielä jatkunut miehen maatessa kadulla.

Ensihoidon yksikkö kuljetti uhrin sairaalaan tarkastuksiin. Pahoinpitelijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja hänen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Poliisi kaipaa havaintoja Janakkalassa tiistaina tapahtuneeseen tapon yritykseen liittyen – poliisi on edelleen vaitonainen tapahtumista.

Janakkalan terveysasemalta ilmoitettiin tiistaina 22. marraskuuta iltapäivällä hätäkeskukseen, että sinne oli tuotu potilas, jolla oli verta vuotava vamma ylävartalossa. Potilas sai ensiapua ja hänet siirrettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Poliisi epäilee teon tapahtuneen Tapailankujalla yksityisasunnossa ja paikalla on tehty teknistä tutkintaa. Tapahtumaan liittyen on otettu kiinni kaksi henkilöä.

Hämeen poliisi pyytää havaintoja Tapailankujan ja Janakkalan terveysaseman välisen alueen kulkijoista tiistaina 22. marraskuuta kello 15.00-16.00 välisenä aikana. Myös erityisistä havainnoista Tapailankuja 9 -kerrostalon ympäristöstä kyseisellä aikavälillä pyydetään ilmoittamaan.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai Hämeen poliisin vihjepuhelimeen, p. 0295 414 222.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.