perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainEtelä-SavoMikkelissä anastettiin perävaunu ja sen kyydissä ollut polttoainesäiliö

Mikkelissä anastettiin perävaunu ja sen kyydissä ollut polttoainesäiliö

ETELÄ-SAVO

Perävaunun kyydissä oli vihreä, metallinen Metsätyö-merkkinen polttoainesäiliö, jossa oli polttoöljyä. Perävaunu on kahdella rengasparilla varustettu telikärry.

Itä-Suomen poliisilaitoksen Mikkelin poliisiaseman rikostutkintaan on tullut tutkittavaksi jälleen yksi suurempi omaisuusrikos.

Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa kaipaavansa havaintoja tiistain 22. marraskuuta ja keskiviikon 23. marraskuuta välisenä aikana anastetusta perävaunusta, jonka rekisteritunnus on WPH-864.

Perävaunu oli jätetty Viljakkalantien päähän, josta se oli anastettu. Perävaunun kyydissä oli vihreä, metallinen Metsätyö-merkkinen polttoainesäiliö, jossa oli polttoöljyä. Perävaunu on kahdella rengasparilla varustettu telikärry.Perävaunuun ja Viljakkalantiellä liikkuneisiin autoihin ja henkilöihin liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 455 ma-pe klo 08-16.15.

Jo kolmas suurempi omaisuusrikostiedote muutaman päivän sisällä Mikkelissä.

Itä-Suomen poliisilaitos on tiedottanut viimepäivinä kahdesta muustakin omaisuusrikoksesta, jotka ovat tehty Mikkelissä. Toisessa tapauksessa murtauduttiin asuntoon asukkaan ollessa poissa kotoa ja toisessa tapauksessa oltiin varastettu polttoöljyä sekä dieseliä huomattavia määriä työmaakoneiden lähettyviltä.

Asuntoon murtauduttiin asukkaan poissa ollessa maanantaina Mikkelissä – poliisi pyytää havaintoja.

Itä-Suomen poliisilaitoksen Mikkelin poliisiaseman rikostutkinnassa on tutkittavana Mikkelissä Hiidenpolku 2 F -talossa tapahtunut omaisuusrikos.

Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaaz että kyseisessä osoitteessa sijaitsevaan asuntoon tunkeuduttiin maanantaina 21. marraskuuta kello 06.00-18.20 välisenä aikana luvattomasti, kun asukas oli ollut poissa asunnostaan.

Asunnosta oli anastettu runsaasti erilaista omaisuutta, mm. televisio.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumaan liittyvistä henkilöistä tai ajoneuvoista numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mikkelin alueella varastettu polttoöljyä sekä dieseliä huomattavia määriä työmaakoneiden lähettyviltä viimepäivien aikana.

Itä-Suomen poliisilaitoksen, Mikkelin poliisiaseman rikostutkinnassa tutkitaan Mikkelissä tapahtuneita polttoainevarkauksia.Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että viimepäivien aikana, on Mikkelin alueella varastettu polttoöljyä sekä dieseliä huomattavia määriä työmaakoneiden lähettyviltä.

Poliisi kehottaa polttoöljyä tilapäisesti työkoneiden lähellä säilyttäviä huolellisuuteen asiaan liittyen. Mainittujen varkauksien tutkinnat ovat kesken.

Poliisi ei pyydä tiedotteessaan havaintoja.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.