tiistai, 16, elokuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKeski-SuomiMM-ralli ruuhkautti Keski-Suomen tiet - liikenteessä jaettiin useita sakkoja ja parikymmentä huomautusta

MM-ralli ruuhkautti Keski-Suomen tiet – liikenteessä jaettiin useita sakkoja ja parikymmentä huomautusta

KESKI-SUOMI

MM-rallien toisen päivän kilpailut ovat ohitse. Liikenne ruuhkautui ajoittain Laukaassa ja Petäjävedellä, mikä oli odotettavissakin näin paljon tienkäyttäjiä liikuttavassa tapahtumassa. Poliisi valvoi erikoiskokeiden siirtymäteiden liikennettä tehostetusti. Harjun erikoiskoe Jyväskylän keskustassa sujui poliisin näkökulmasta rauhallisesti.

Huumerattijuoppo poliisin haaviin – sakkoja jaettiin useita ja huomautuksia parikymmentä.

Poliisin tiedotteen laatimiseen mennessä, tieliikenteessä oli määrätty yksi kuljettaja väliaikaiseen ajokieltoon. Sakkoja oltiin määrätty yhdeksälle kuljettajalle ja huomautuksia poliisi antoi parikymmentä.

Tieliikenteessä poliisi tapasi yhden huumausaineista päihtyneen kuljettajan. Asian yhteydessä poliisi kirjasi myös epäillyn huumausainerikoksen.

Vesiliikenteessä poliisi ei tavannut päihtyneitä kuljettajia, mutta kahden veneilijän alkometrin puhallustulos jäi alle rangaistavuuden.

Lue myös: Elokapinaa häirittiin Jyväskylässä: ammuttiin eläimen ulosteelta haisevaa nestettä vesipyssyillä mielenosoittajien päälle

Kokonaisuutta tarkastellen ja merkittävään liikennemäärään nähden liikennekäyttäytyminen on ollut erinomaista.

Perjantai ollut kokonaisuudessa odotettavan vilkas.

Poliisilla on ollut alkuiltapäivästä lähtien enenevässä määrin päihtyneisiin ja häiriökäyttäytymiseen liittyviä tehtäviä. 

– Perjantaipäivä on ollut poliisitoiminnallisesti odotetun vilkas, ja edessä oleva yö vaikuttaa kiireiseltä, toteaa komisario Mikko Porvali

Uutisoimme asiaan liittyen lauantaina, kun poliisi julkaisee yön tapahtumista tiedotteen.

Lähteenä: Sisä-Suomen poliisilaitosKUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

47,692FanitTykkää
1,311SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
404SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.