tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Mönkijää kuljettanut alle 18-vuotias nuori menehtyi ulosajossa Ylöjärvellä – kyydissä ollut toinen nuori loukkaantui


YLÖJÄRVI

Poliisi jatkaa onnettomuuden olosuhteiden ja syiden selvittämistä.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Lähdevainiontielle Ylöjärvelle myöhään lauantaina 20. toukokuuta. Onnettomuudesta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.

Poliisin tiedotteesta selviää, että kyseessä oli yhden ajoneuvon liikennevahinko, traktorimönkijä oli suistunut ulos tieltä. Tapahtumapaikalla todettiin, että onnettomuuden seurauksena ajoneuvon alle 18-vuotias kuljettaja menehtyi ja kyydissä ollut nuori loukkaantui. 

Kolaria selvittämään paikalle hälytettiin poliisin lisäksi onnettomuustutkintalautakunta. Kolaripaikalla tehtyjen tutkimusten perusteella on todettu, että ajoneuvo on suistunut tieltä ja sen seurauksena kaatunut.   

Poliisi jatkaa onnettomuuden olosuhteiden ja syiden selvittämistä. Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 23.23.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pirkanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.