tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Muovinen kukkaruukku syttyi tuleen toistaiseksi tuntemattomasta syystä kerrostalon parvekkeella Tampereen Tesomalla


TAMPERE

Pelastuslaitos ja ensihoito varmisti lopuksi että talon asukkailla on kaikki hyvin kiertämällä porraskäytävät.

Pirkanmaan pelastuslaitos hälytettiin rakennuspalotehtävälle Kohmankaarelle Tampereen Tesomalle torstain vastaisena yönä 25. toukokuuta. Tehtävästä tiedottaa Pirkanmaan pelastuslaitos.

Pelastuslaitoksen tiedotteesta selviää, että kerrostalon alimman kerroksen kuistilla oli muovinen kukkaruukku syttynyt tuntemattomasta syystä tuleen. Tuli pääsi leviämään puiseen terassiin.

Pelastuslaitoksen ripeä sammutushyökkäys sammutti nopeasti palon. Terassi kerkesi palamaan noin neliön alueelta. Pelastuslaitos ja ensihoito varmisti lopuksi että talon asukkailla on kaikki hyvin kiertämällä porraskäytävät.

Tulipalosta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 03.59. Sisä-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut palonsyyntutkinnasta.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pirkanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.