sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Nuorelle aikuiselle aiheutettiin vakavat vammat Kuopiossa – poliisi pyytää tekoon havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KUOPIO

Noin 20-vuotias mies sai vakavia vammoja sunnuntaiyönä 10. syyskuuta noin kello 01.00-01.25 välisenä aikana Kuopiossa ulkoalueella Tasavallankatu 17 kohdalla.  

Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana Pohjois-Savon maakunnassa tapahtunut epäilty törkeä väkivallanteko, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin tutkivan tapausta, jossa kuopiolainen noin 20-vuotias mies sai vakavia vammoja sunnuntaiyönä 10. syyskuuta noin kello 01.00-01.25 välisenä aikana Kuopiossa ulkoalueella Tasavallankatu 17 kohdalla.  

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Uhriin kohdistettiin väkivaltaa, jonka seurauksena hän joutui sairaalahoitoon, mutta tämän hetkisen tiedon mukaan uhrilla ei ole hengenvaaraa. Teon jälkeen uhri on viittomalla yrittänyt pysäyttää ohiajavia autoja Jynkäkadun ja Tasavallankadun risteyksessä saadakseen apua.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että tekopaikan välittömästä läheisyydestä poistui kaksi miestä Kuopion keskustan suuntaan. Toisella miehistä on ollut päällään tummat vaatteet ja mahdollisesti huppu tai lakki päässään ja toisella miehistä ollut päässään kasvot peittävä huivi tai muu päähine.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja tilanteessa tai tietoa tekijöistä sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen 0295 415 232. 

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Tapausta tutkitaan Itä-Suomen poliisissa tapon yrityksenä. Poliisi ei kerro tiedotteessaan tekotapaa.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä