tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Omaiset ovat huolissaan ja pyytävät havaintoja 16-vuotiaasta Sirusta – saattaa olla missä päin Suomea tahansa


SATAKUNTA

Omaiset eivät ole julkaissut tytön vaatetuksesta tarkempia tietoja. Heidän mukaan tytöllä on lääkitys mielenterveyteen ja hänellä on ollut itsetuhoista ajattelua.

Omaiset pyytävät havaintoja kadonneesta teinitytöstä. Tytön omainen julkaisi tytöstä katoamisilmoituksen sosiaalisessa mediassa. Viranomaisuutisilla on omaisten lupa julkaisuun.

16-vuotias Siru lähti omille teilleen Porissa sijatsevasta laitoksesta toukokuun alkupuolella, tarkemmin torstaina 4. toukokuuta. Omaisen mukaan tytöstä olisi tehty mahdollinen havainto Porin Kirjurinluodossa, mutta havaintoa ei ole vahvistettu.

– Tytön epäiltiin liikkuvan Pori-Ulvila -akselilla, mutta tyttö saattaa olla tällä hetkellä ihan missä päin vaan, vanhemmat kertovat. Meidän omaisten huoli on suuri, he jatkavat. Lisäksi Sirulla on lääkitys mielenterveyteen ja hänellä on ollut itsetuhoista ajattelua.

Kaikista mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Omaiset ovat luvanneet löytämiseen johtavasta vihjeestä rahallisen palkkion.

Omainen ei ole julkaissut tytön vaatetuksesta tarkempia tietoja.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Satakunnan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.