maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Pahoinpitelyt työllistivät poliisia Kanta-Hämeessä lauantai-illan ja sunnuntaiyön aikana

KANTA-HÄME

Hämeen poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä lauantai-illan 4. helmikuuta ja sunnuntaiaamuyön 5. tammikuuta välisenä aikana muutamat pahoinpitelytehtävät, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Poliisi kertoo yhteensä neljästä pahoinpitelytehtävästä, jossa yhdessä oli osallisena useampi henkilö.

Turengissa usean henkilön välinen tappelu

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän Turengin keskustaan Janakkalaan lauantai-iltana. Ilmoituksen mukaan ravintolan edessä tapellaan.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että tappelussa oli ollut osallisina neljä henkilöä. Tappelu oli saanut alkunsa ulkona tupakkatuokion aikana. Keski-ikäinen mies oli yllättäen lyönyt toista miestä. Tilanteeseen oli tullut väliin nainen, joka yritti lyödä harjalla yllättävän iskun suorittanutta miestä. Nainen ei kuitenkaan osunut harjalla mieheen.

Kahakkaan tuli mukaan kolmekymppinen mies, joka löi keski-ikäistä miestä. Keski-ikäinen mies oli kaatunut lyönnin seurauksena.

Tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä ja pahoinpitelyn yrityksenä. Keski-ikäinen mies ja tappelun lopettanut kolmekymppinen mies otettiin kiinni asiassa.

Ravintolan asiakasta lyötiin tuopilla päähän Riihimäellä.

Toistaiseksi tuntematon mies oli lyönyt ravintolan asiakasta tuopilla päähän sunnuntain vastaisena yönä kello kolmen jälkeen Riihimäen keskustassa sijaitsevassa ravintolassa.

Poliisipartion selvityksen mukaan asianomistajaa oli lyöty tuopilla jonkin asteisen sanaharkan jälkeen. Ensihoitoyksikkö tarkasti asianomistajan vammat.

Poliisi tutkii tapahtumaa pahoinpitelynä.

Mies löi miestä nyrkillä riihimäkeläisessä ravintolassa.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle pahoinpitelytehtävän varhain sunnuntaiaamuna Riihimäen keskustaan.

Mieskaksikolle oli tullut riitaa ravintolassa, minkä seurauksena riidan toinen osapuoli oli lyönyt asianomistajaa nyrkillä. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin saapumista, mutta pahoinpitelijä on tiedossa ja hänet tullaan kuulustelemaan epäiltynä pahoinpitelyyn.

Nuori mies häiriköi useampaan otteeseen ravintolassa Forssassa.

Aikuisikään ehtinyt mies ei suostunut poistumaan vapaaehtoisesti sunnuntaina puolenyön aikoihin Forssan keskustassa sijaitsevasta ravintolasta. Järjestyksenvalvoja oli joutunut poistamaan miehen ravintolasta ja poistamisen yhteydessä miehen hallusta löytyi purkki. Häirikkö ehti poistua poliisin tullessa paikalle. 

Järjestyksenvalvojat antoivat mieheltä otetun purkin poliisipartiolle. Purkin sisällä oli vähäinen määrä huumausainetta. Tunti tapahtuneesta mies palasi takasin pubiin häiriköimään, jolloin järjestyksenvalvoja otti hänet kiinni ja ilmoitti siitä poliisille.

Poliisipartio kirjoitti miehelle sakkovaatimuksen huumausaineen käyttörikoksesta.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Kanta-Hämeen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.