tiistai, 27, syyskuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-PohjanmaaPäihtynyt kuljettaja törmäsi autolla ihmisiin, toisiin autoihin ja aitaan Oulun keskustassa

Päihtynyt kuljettaja törmäsi autolla ihmisiin, toisiin autoihin ja aitaan Oulun keskustassa

POHJOIS-POHJANMAA

Päihtynyt kuljettaja ajoi autolla törmäten kolmeen ihmiseen, autoihin sekä aitaan perjantaina aamuyöllä Oulussa Albertinkadulla.

Perjantaina 23. syyskuuta aamuyöllä noin puoli viiden aikaan, poliisi sai tehtävän Oulun keskustaan Albertinkadulle. Ilmoitustietojen mukaan paikalla oli ollut tappelu ja joku oli ajanut autolla ihmisen päälle. Paikalle meni useita poliisipartioita. 

Tapahtumapaikalla selvisi, että tilanteessa oli ensin ollut tappelu, jonka jälkeen yksi riidan osapuolista oli noussut autoon ja ajanut autolla osuen ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen. Hän oli törmännyt autolla myös lähellä pysäköitynä olleisiin autoihin sekä aitaan. Tilanteessa loukkaantui kolme henkilöä, joista yksi toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta. 

Tapahtumiin liittyen poliisi otti yöllä kiinni kaksi henkilöä. Esitutkinta on vasta alussa, tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja törkeä rattijuopumus. 

Asiasta tiedotetaan lisää, kun tapahtumien kulku tarkentuu. 

div>

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

50,832FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
456SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISET

KADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOS

MERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.