perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainVarsinais-SuomiParaisilla autovarkauksia tehtaillut parivaljakko kiinni

Paraisilla autovarkauksia tehtaillut parivaljakko kiinni

VARSINAIS-SUOMI

Poliisi on tutkinut useampia autovarkauksia Paraisilla. Tekijät on nyt saatu kiinni.

Kesän aikana Paraisilla on tapahtunut useita autovarkauksia. Tiistain 2. elokuuta ja keskiviikon 3. elokuuta välisenä yönä tapahtui taas kaksi lisää.

Östernäsintiellä mies heräsi yöllä koiransa haukuntaan, meni ulos katsomaan ja huomasi, että hänen autoaan oli siirretty. Samalla mies kuuli jonkun juoksevan metsään.

Pian sekä mies että paikalle tullut poliisipartio havaitsivat, että lähistöltä lähti auto. Partio ei tavoittanut autoa, mutta löysi sen vähän myöhemmin pysäköitynä lähialueelta.

Kävi ilmi, että pysäköity auto oli anastettu. Molemmat rikoksen kohteeksi joutuneet autot olivat lukitsematta ja niissä oli avaimet sisällä. Tapauksia tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Myös tekijäkumppani on otettu kiinni.

Poliisin selvitysten jälkeen teoista epäiltynä on otettu kiinni nuori mies, jota epäillään molemmista edellä mainituista rikoksista.

Mies on myöntänyt myös kuusi aikaisempaa tekoa sekä kertonut, että hänellä on ollut tekijäkumppani mukana osassa tapauksia. Myös kumppani on saatu kiinni.

Poliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä sekä haluaa vielä muistuttaa auton lukitsemisen tärkeydestä ja avainten mukaan ottamisesta.

Lähteenä: Lounais-Suomen poliisilaitos

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.