maanantai, 30, tammikuu, 2023
spot_img

Pari rattijuoppoa ja ulosajo työllistivät poliisia Kanta-Hämeessä lauantaina


KANTA-HÄME

Poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä lauantaiaamun 26. marraskuuta ja sunnuntaiaamun 27. marraskuuta välisenä aikana pari rattijuopumustapausta sekä liikenneonnettomuus, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Rattijuopoista toinen oli huumausaineen vaikutuksen alaisena ja toinen puhalsi törkeän rattijuopumuslukeman. Liikenneonnettomuudessa oli kyse ulosajosta, jonka seurauksena auton kyytiläinen kuljetettiin sairaalaan tarkastuksiin.

Liukkaus yllättyi autoilijan Hämeenlinnassa – kyytiläinen sairaalaan tarkastuksiin.

Nelikymppinen mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan lauantaiaamuna Hämeenlinnan Myllymäessä. Hän oli ajanut Vuorikatua Turuntie suuntaan tarkoituksenaan kääntyä oikealle Suomen Kasarmin kadulle. Tienpinta oli jäinen ja liukas, joten kuljettaja menetti auton hallinnan ajautuen risteyksessä suoraan törmäten talon seinään. 

Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Ensihoidon yksikkö kuljetti kuljettajan ja matkustajan sairaalaan tarkastuksiin.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.Rattijuoppo puhalsi törkeän rattijuopumuslukeman Hämeenlinnassa.

Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa lauantai-iltana Lahdensivuntiellä Hämeenlinnassa. Poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti liikkuneeseen pakettiautoon ja päätti pysäyttää auton tarkastusta varten.

Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,69 mg/l tuloksen, joka on promilleissa 1,57 promillea. Poliisi puhallutti hänet tarkkuusalkometrillä, jonka tulos oli 0,57 mg/l. Tämä tulos on promilleissa 1,29 promillea.

Kuljettaja määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

Polttoaineen loppuminen paljasti huumepäisen kuljettajan Janakkalassa.

Hätäkeskukseen tehtiin ilmoitus keskipientareelle ajautuneesta henkilöautosta Helsinki-Tampere valtatiellä Janakkalassa lauantai-iltana.


Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että nuoren miehen kuljettamasta henkilöautosta oli loppunut polttoaine ja hän oli ohjannut autonsa pientareelle. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa huumausaineita. Myös autoon määrätyssä paikanetsinnässä autosta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä kahteen huumausaineen käyttörikokseen.

Hämeenlinnasta surullisia uutisia perjantaina.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Hämeen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kymppitielle Hämeenlinnaan perjantaina 25. marraskuuta aamuseitsemän jälkeen.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että vanhemman miehen kuljettama henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien ajokaistalle törmäten pakettiauton keulaan.
Molempien autojen kuljettajat vietiin sairaalan. Vastaantulevien ajokaistalle ajautunut vanhempi mies kuoli sairaalassa.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena.Viikonloppu ollut synkkä Suomen liikenteessä.

Suomen teillä on menehtynyt viikonlopun aikana nyt yhteensä kuusi henkilöä. Pellossa sattui nokkakolari, jossa menehtyi kaksi henkilöä. Loimaalla ulosajo vaati kaksi kuolonuhria ja Kouvolassa tapahtui yhden hengen vaatinut peräänajokolari.

Lauantaina kaksi ihmishenkeä vaatinut liikenneonnettomuus Pellossa.

Lapin pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Lapin poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Rovaniementielle Pelloon lauantaina 26. marraskuuta ennen iltapäiväkahta.

Lapin poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta ensitiedotteen, jossa se kertoi, että kyseessä oli kahden henkilöauton yhteentörmäys. Vastakkaisiin suuntiin liikkuneet autot törmäsivät toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhteen.

Lapin poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta ensitiedotteen, jossa se kertoi, että kyseessä oli kahden henkilöauton yhteentörmäys. Vastakkaisiin suuntiin liikkuneet autot törmäsivät toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhteen.


Onnettomuudessa kuoli kaksi 60-luvulla syntynyttä miestä. Molemmat toimivat ajoneuvoissa kuljettajina. Toisessa ajoneuvoista oli kuljettajan lisäksi matkustaja, joka toimitettiin ensihoidon toimesta hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. 

Liikenne oli katkaistuna Rovaniementieltä parin tunnin ajan, mutta nyt liikenne kulkee normaalisti.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa, eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Kaksi henkilöä menehtyi ulosajossa Loimaalla myöhään lauantaina

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen sammutushenkilöstöä hälytettiin liikennevälinepalon sammutustehtävälle Hannunkadun ja Varastokujan risteykseen Loimaalle myöhään lauantaina 26. marraskuuta. Hälytys tapahtuneesta tehtiin hieman ennen yhtätoista.

Paikalla sammutushenkilöstölle selvisi, että kyseessä oli liikenneonnettomuus, jossa tieltä suistunut henkilöauto oli syttynyt palamaan. Paikalle hälytettiin myös ensihoitohenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi. Tieto ulosajosta ja siitä, että kyseessä oli henkilöauto, perustui saamiimme tietoihin, jonka Lounais-Suomen poliisilaitos vahvisti tiedotteella.


Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta twiitin twittertilillään, jossa se kertoi, että onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä. Poliisi kertoo myöhemmin tiedotteella, että menehtyneet henkilöt olivat nuoria aikuisia ja että henkilöauto oli törmännyt varastorakennuksen seinään.

Paikalle osunut sivullinen yritti auttaa ja sammuttaa tulipaloa omalla käsisammuttimellaan. Auto oli kuitenkin pahasti vaurioitunut, eikä tuli ollut hallittavissa.

– Paikalle tullut pelastuslaitos sammutti tulipalon, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä onnettomuuden uhrien osalta. Paikalle saapui myös runsaasti nuorisoa ja paikalle järjestettiin kriisiapua, kertoo rikoskomisario Tommi Kosunen.

Poliisi suoritti tapahtumapaikalla paikkatutkintaa ja teknistä tutkintaa yön aikana. Asiasta on myös ilmoitettu onnettomuustutkintakeskukselle.

Poliisi epäilee, että törmäystä on edeltänyt suuri tilannenopeus. Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan sekä kuolemansyyntutkinnan. 

Henkilöauto törmäsi matkailuauton perään Kouvolassa: henkilöauton kuljettaja menehtyi – kumpikin ajoneuvo syttyi palamaan.

Kymenlaakson pelastuslaitoksen sammutushenkilöstöä hälytettiin liikennevälinepalon sammutustehtävälle Valtatie 6:lle Kouvolaan sunnuntaiyönä 27. marraskuuta kello 00.41. Paikalle hälytettiin myös ensihoitohenkilöstöä Kymenlaakson pelastuslaitokselta sekä Kaakkois-Suomen poliisi, sillä kyseessä oli liikenneonnettomuus.


Kaakkois-Suomen poliisilaitos julkaisi onnettomuudesta tiedotteen, jossa se kertoo, että takaa tullut henkilöauto törmäsi edellä menneeseen matkailuautoon.

Poliisin alustavien tietojen perusteella henkilöauto on tullut Kouvolan suunnasta kohti Elimäkeä ja törmännyt Ruhanmäen kohdalla samaan suuntaan kulkevan matkailuauton perään. Törmäyksen johdosta molemmat ajoneuvot suistuivat peräkkäin kulkusuunnassaan oikealle pientareelle ja syttyivät palamaan.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla. Matkailuauton kuljettaja ei loukkaantunut. Ajoneuvoissa ei ollut matkustajia.

Liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu Kaakkois-Suomen poliisissa Kouvolassa. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyntutkintana. Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Hälytysajossa ollut poliisiauto törmäsi nuoreen naiseen Oulun keskustassa

LIIKENNEONNETTOMUUDET Onnettomuudessa loukkaantunut nuorehko nainen toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta sairaalahoitoon. Oulun keskustassa tapahtui sunnuntaina 29. tammikuuta iltapäivällä kello neljän jälkeen liikenneonnettomuus, jossa...

Somet haltuun

79,500FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
592SeuraajatSeuraa

Kirkkonummelta sunnuntaiaamuna kadonnut 27-vuotias mies löydettiin elossa

KADONNEEN ETSINTÄ Poliisi aloitti nopeasti etsinnät Kirkkonummen Myllykylä – Vuohimäki välisellä alueella. Rajavartiolaitos ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu avustivat etsinnöissä. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti sunnuntaina...
spot_img

Rattijuopon epäonnistunut ohitus johti ulosajoon Liedossa – yksi henkilö menehtyi ja kolme loukkaantui

LIIKENNEONNETTOMUUDET Auto oli suistunut ojaan ja kääntynyt katolleen. Ajoneuvosta löytyi yksi henkilö menehtyneenä ja kolme lievästi loukkaantuneena. Pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä...
spot_img


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.