sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Pariskunnan suusanallinen riita kärjistyi lyöntien vaihtoon Humppilassa – Hämeenlinnassa poliisia työllisti murto ja päihtynyt kuljettaja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

HUMPPILA – HÄMEENLINNA

Hämeen poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä keskiviikkoaamuyön ja päivän aikana 15. maaliskuuta mm. pariskunnan välinen riitatilanne, murto sekä vahvasti alkoholista päihtynyt kuljettaja, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Murtautujia ei olla saatu vielä kiinni, mutta poliisin mukaan valvontakameratallenteen ansiosta tekijöiden kiinnijäämisriski on suuri.

Pariskunnan suusanallinen riita kärjistyi lyöntien vaihtoon Humppilassa.

Keskiviikkona päivällä kello 11.30 aikaan, sai poliisipartio hälytyksen Humppilaan yksityisasuntoon, jossa pariskunnalle oli tullut ensin suusanallista riitaa, jonka seurauksena 35-vuotias mies oli läpsäissyt saman ikäistä naista muutaman kerran kasvoihin avokämmenellä. Myös nainen oli läpsäissyt miestä muutaman kerran.

Tämän jälkeen he olivat saaneet omatoimisesti aikaan laihan sovun ja vetäytyneet eri huoneisiin odottamaan poliisia.

Poliisi kirjasi asiasta kummankin osalta rikosilmoituksen lievästä pahoinpitelystä. Kummallekaan ei tullut näkyviä vammoja tapauksen johdosta.

Grillikioskiin murtauduttiin Hämeenlinnassa.

Keskiviikkona aamuyöstä oli murtauduttu Hämeenlinnassa Katistentiellä sijaitsevaan grillikioskiin. Kioskista oli anastettu erilaisia ruokatarvikkeita sekä joitakin ruoan valmistuksessa käytettäviä esineitä.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Poliisi kirjask asiasta ilmoituksen varkaudesta. Kohteessa oli valvontakamera, joten tekijöiden kiinnijäämisriski on suuri.

Törkeän rattijuopumuslukeman puhaltanut kuljettaja kiinni kansalaisilmoituksen ansiosta Hämeenlinnassa.

Kello neljän aikaan aamuyöllä, sai poliisipartio ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta, joka oli lähtenyt ajamaan henkilöautoa Hämeenlinnan Hallituskadulta.

Poliisipartio sai ilmoittajalta rekisterinumeron, jonka ansiosta kuljettaja tavattiin juuri peruuttamassa pihaan kotiosoitteessansa. Autoa kuljettanut 55-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lue myös:

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä