tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Perheen teini pelasti kolme kissanpentua palavasta omakotitalosta Raaseporissa – poliisilta erityiskunniamaininta neuvokkaasta toiminnasta


RAASEPORI

Poliisi antaa perheen teini-ikäiselle lapselle erityiskunniamaininnan neuvokkaasta toiminnasta tapahtumapaikalla. Hän ilmoitti hätäkeskukseen, käytti sammutuspeitettä ja jauhesammutinta, sekä myös pelasti talosta nämä kolme suloista kissanpentua.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos hälytettiin rakennuspalotehtävälle Paukkutielle Raaseporiin perjantai-iltana 19. toukokuuta. Tehtävästä tiedottaa sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, että Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Pelastuslaitos kertoo twiitissään, että omakotitalossa oli syttynyt tulipalo. Pelastuslaitos onnistui sammuttamaan palon. Poliisi tarkentaa, että palo oli rakennuksen hormissa. Poliisin mukaan asunnossa oli syttymishetkellä talon asukkaat, äiti ja kolme lasta.

Talosta pelastettiin perheen teinin toimesta kolme kissanpentua, henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Poliisi antaa perheen teini-ikäiselle lapselle erityiskunniamaininnan neuvokkaasta toiminnasta tapahtumapaikalla. Hän ilmoitti hätäkeskukseen, käytti sammutuspeitettä ja jauhesammutinta, sekä myös pelasti talosta nämä kolme suloista kissanpentua.

Poliisi kävi paikalla toteamassa, että rikosta ei ollut tapahtunut. Tulipalosta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 18.51.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.