tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Pohjois-Karjalassa kiinni useita päihtyneitä kuljettajia sekä kaahari


POHJOIS-KARJALA

Itä-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin poliisipartioita on työllistänyt Pohjois-Karjalassa lauantai-illan 20. toukokuuta ja sunnuntaiaamun 21. toukokuuta välisenä aikana mm. useat liikennerikokset, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Pohjois-Karjalan alueen tiedotteesta. Poliisi kertoo tiedotteessaan yhteensä neljästä päihtyneestä kuljettasta sekä yhdestä kaaharista.

Ajo-oikeudeton kuljettaja päihtyneenä Lieksassa.

Poliisipartio pysäytti lauantai-iltana Pielisentiellä Lieksassa henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0,51 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Kyseinen tulos on promilleissa 1,16 promillea, joka jäi hieman alle törkeän rattijuopumusrajan. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kuljettajaa epäillään täten rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Vahvasti päihtynyt ajo-oikeudeton kuljettaja kiinni Kiteellä – kävi hakkaamassa yksityisasunnon ovea ladellen asukkaalle uhkauksia. 

Lauantai-iltana Puhoksentiellä Kiteellä henkilöauton kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0,73 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Kyseinen tulos on promilleissa 1,66 promillea. Lisäksi kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Kyydissään kuljettajalla oli yksi matkustaja. Hieman aiemmin kuljettaja oli käynyt hakkaamassa yksityisasunnon ovea ladellen asukkaalle uhkauksia. 

Kuljettajaa epäillään ainakin törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Tiedossa ei ole, minkälaisia rikosnimikkeitä uhkauksista seurasi.

Mopoilija puhalsi korttinsa kuivumaan Joensuussa.

Lauantai-iltana Niinivaarantiellä Joensuussa mopoa kuljettanut henkilö puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,64 promillea. Mopoilijalla oli kyydissään matkustaja.

Poliisi ei kerro mopoilijan ikää. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Valoton peräkärry kiinnitti poliisin huomion Joensuussa – kuljettaja huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Sunnuntain vastaisena yönä Imatrantiellä, Joensuun Karhumäessä, pakettiautolla valotonta peräkärryä vetänyt autoilija kiinnitti poliisipartion huomion. Kuljettajan olemus oli antanut aiheen puhallutukseen, jonka tulos oli ollut nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen. Poliisi käytti kuljettajan verikokeessa tuloksen varmistamiseksi. Kyydissään kuljettajalla oli kaksi matkustajaa.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Moottoripyöräilijän ajokortti hyllylle kovan ylinopeuden vuoksi Valtimolla.

Lauantaina kello 20.50 aikaan, Keskustiellä Valtimolla, mittasi poliisipartio moottoripyörälle nopeudeksi 90 kilometriä tunnissa, nopeusrajoituksen ollessa 40 kilometriä tunnissa.

Poliisi otti kuljettajan ajokortin haltuunsa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Karjalan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.