sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Pohjois-Karjalassa tapahtui kaksi pahoinpitelyä ja omaisuusrikos

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

JOENSUU – OUTOKUMPU

Itä-Suomen poliisia on työllistänyt tiistai-iltapäivän 30. toukokuuta ja keskiviikkoaamuyön 31. toukokuuta välisenä aikana Pohjois-Karjalassa mm. välivaltarikokset sekä omaisuusrikos, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Toinen väkivaltarikos ja omaisuusrikos tapahtui Joensuussa ja toinen väkivaltarikos Outokummussa.

Mies pahoinpiteli miestä ravintolan edessä Joensuussa.

Mies löi toista miestä päähän nyrkillä Joensuussa kauppakadulla ravintolan edessä keskiviikkoyönä kello 03.25 aikaan. Asiasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen.

Paikalla poliisipartiolle selvisi, että epäiltyä pahoinpitelijää pidettiin ravintolan edessä maassa hallinnassa. Partiolle kerrottiin, että mies oli poistettu ravintolasta ja ravintolan edessä hän löi toista miestä korvaan.

Tapausta tutkitaan Itä-Suomen poliisissa pahoinpitelynä. 

Mieskaksikko tunkeutui teollisuusalueella Joensuussa yrityksen aidatulle alueelle.

Miesten epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen keskiviikkoyönä kello 01.56 aikaan Joensuussa. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että miehet olivat tunkeutuneet Joensuussa teollisuusalueella yrityksen aidatulle alueelle. Vartija oli havainnut tapahtuman ja tehnyt ilmoituksen.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Poliisipartiot tavoittivat kaksi miestä myöhemmin, kun he olivat paenneet metsään liikekiinteistön alueelta. Miehet olivat jättäneet lähelle auton, jossa oli väärät rekisterikilvet.

Tapausta tutkitaan Itä-Suomen poliisissa varkauden yrityksenä ja miehet otettiin kiinni ja heidän autosta irroitettiin väärät rekisterikilvet.

Mies löi kaupan työntekijää ja uhkasi tappamisella Outokummussa.

Mies löi Outokummussa Alavinkadulla kauppaliikkeessä työntekijää kaupan sisätiloissa ja uhkasi tappamisella tiistaina iltapäivällä kello 16.45 aikaan. Asiakasta oli pyydetty poistumaan kaupasta, jolloin hän löi työtekijää päähän ja uhkasi tappaa. Tämän jälkeen mies poistui juosten paikalta.

Tapausta tutkitaan Itä-Suomen poliisissa lievänä pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä