tiistai, 7, helmikuu, 2023
spot_img

Poliisi etsii edelleen Somerolla kadonnutta miestä – viimeisin havainto sunnuntain vastaiselta yöltä


VARSINAIS-SUOMI

Lounais-Suomen poliisi on yhdessä pelastuslaitoksen, Rajavartiolaitoksen ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun kanssa etsinyt sunnuntaista lähtien Somerolla kadonnutta miestä. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja Ylöpirtin alueella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikkuneesta mopoilijasta.

Poliisi sai ilmoituksen Someron Ylöpirtin alueella kadonneesta miehestä sunnuntaina 1. tammikuuta alkuillasta. Henkilöstä on viimeisimmät poliisin tiedossa olevat havainnot Hallankoivistontieltä, mistä hän lähti sunnuntaiyönä noin kello yhden aikaan ajamaan mopolla kohti Jokioistentietä.

Miehen käytössä ollut mopo löytyi hylättynä Jokioistentien läheisyydestä. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja miehen liikkeistä katoamisyönä tai tietoja hänen mahdollisesta sijainnistaan.

Kadonnut mies on yli 50-vuotias, ruumiinrakenteeltaan hoikka ja pituudeltaan noin 180 senttiä pitkä, ja hänellä on tummat, lyhyet hiukset. Katoamishetkellä hän oli pukeutunut farkkuihin sekä tummaan takkiin, jossa on Mercedes-Benzin logo rinnassa. Jalassaan hänellä oli mustat nauhalliset työkengät.ALE: Tempurin poistomyynti on alkanut!!! Klikkaa tästä ostoksille.

Akuutit havainnot kadonneesta miehestä voi ilmoittaa soittamalla hätänumeroon 112. Muut mahdolliset katoamiseen ajoittuvat havainnot tai tiedot kadonneen tämänhetkisestä olinpaikasta voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Asiassa ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole syytä epäillä rikosta.Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Varsinais-Suomen takaa-ajotilanne: poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä kansalaisilta videoita esitutkinnan tueksi

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin jatkavan perjantaina Varsinais-Suomessa tapahtuneen kaahaustapauksen selvittämistä. Poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä yleisöltä videomateriaalia esitutkinnan tueksi. Poliisi...


Somet haltuun

81,400FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
601SeuraajatSeuraa

Poliisi- ja partiokoira Ketku ohjaajansa kanssa Hyvinkään poliisiasemalta paikansivat kadonneen henkilön viime yönä

UUSIMAA Poliisikoira oli jälleen korvaamaton apu poliisin työssä. Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut maanantain vastaisena yönä 6. helmikuuta kadonneen henkilön etsintätehtävä. Tehtävästä...


Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578...Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.