sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Poliisi julkaisi kaksi kuvaa Euran kultasepänliikkeen epäillystä murtautujasta ja pyytää edelleen havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

EURA

Anastetun omaisuuden arvo on asianomistajan ilmoituksen mukaan huomattavan suuri. Poliisi epäilee, että epäilty tekijä on tullut Satakunnankatu 22:ssa sijaitsevalle liikekiinteistölle polkupyörällä. Epäilty tekijä on tallentunut tapahtuma-aikaan tekopaikan läheisyydessä valvontakameraan.

Lounais-Suomen poliisilla on tutkittavana Eurassa koruliikkeeseen perjantaina 26. toukokuuta kohdistunut murto. Poliisi tiedotti asiasta aiemmin ja pyysi asiaan liittyen havaintoja. Asian esitutkinta on edennyt Lounais-Suomen poliisissa, mutta poliisi kaipaa tapaukseen liittyen edelleen yleisön havaintoja ja vihjeitä.

Poliisi julkaisi kaksi kuvaa Euran kultasepänliikkeen epäillystä murtautujasta ja pyytää edelleen havaintoja 1
Poliisin julkaisema toinen kuva epäillystä.

Asian tutkinnassa on selvinnyt, että liikkeeseen on murtauduttu perjantaina kello 1.25-5.00 välisenä aikana. Anastetun omaisuuden arvo on asianomistajan ilmoituksen mukaan huomattavan suuri. Poliisi epäilee, että epäilty tekijä on tullut Satakunnankatu 22:ssa sijaitsevalle liikekiinteistölle polkupyörällä. Epäilty tekijä on tallentunut tapahtuma-aikaan tekopaikan läheisyydessä valvontakameraan.

Poliisi pyytää tietoja kuvaan tallentuneen henkilön henkilöllisyydestä, havaintoja tämän liikkeistä tapahtuma-aikaan Euran keskustan alueella sekä mahdollisia muita tietoja ja havaintoja asiaan liittyen. 

Tiedot pyydetään toimittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä