sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Poliisi julkaisi uutta tietoa Raaseporin kuolonkolarista – neljä motoristia oli ajanut poliisipartiota vastaan ylinopeutta käyttäen, joista kolme lähtenyt pakenemaan

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

RAASEPORI

Partio tavoitti yhden moottoripyörän ja pysäytti tämän. Muihin moottoripyöriin poliisi oli kadottanut näköyhteyden pian perään kääntymisen jälkeen. Hieman myöhemmin poliisi sai ilmoituksen kahden motoristin ulosajosta.

Poliisi sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Länsi-Uudellemaalle Raaseporiin lauantai-iltana 5. elokuuta noin kello 21.40. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti onnettomuudesta sunnuntaiyönä 6. elokuuta.

Tuolloin poliisi kertoi, että kyseessä oli kahden ajoneuvon liikennevahinko, kaksi moottoripyöräilijää oli suistunut tieltä. Onnettomuus tapahtui Österbyntiellä Österbyssä.

Toinen moottoripyöräilijä menehtyi onnettomuuspaikalle ja toinen sai ulosajossa sairaalahoitoa vaativia vammoja, jotka olivat vakavia. Hänet kuljetettiin ensihoitohenkilöstön toimesta sairaalaan.

Poliisi kertoi tuolloin selvittävänsä tapahtumien kulkua ja tekevänsä onnettomuuspaikalla teknistä tutkintaa. Tapahtunutta tuli tutkimaan myös Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Poliisi julkaisi tapahtuneesta jatkotiedotteen maanantaina 7. elokuuta iltapäivällä. Poliisin tiedotteessa tapahtuneen tutkintaa johtava komisario Hannu Kontola kertoo, että ennen ulosajoa tiellä 25 oli tilanne, jossa neljä motoristia oli ajanut poliisipartiota vastaan ylinopeutta käyttäen. Kun poliisi kääntyi moottoripyörien perään, oli kolme motoristia lähtenyt ajamaan kovalla nopeudella kohti Helsinkiä ja kääntyneet tielle 52. 

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Lue myös: Vakava välikohtaus Raaseporissa maanantaiaamuna: henkilö surmasi ensiksi toisen ja sitten itsensä

− Partio tavoitti yhden moottoripyörän ja pysäytti tämän. Muihin moottoripyöriin poliisi oli kadottanut näköyhteyden pian perään kääntymisen jälkeen. Hieman myöhemmin poliisi sai ilmoituksen kahden motoristin ulosajosta Österbyntiellä, Kontola sanoo. 

Poliisi ei nähnyt itse onnettomuutta, vaan sai siitä tiedon sivullisten ilmoitettua asiasta hätäkeskukseen. Ulosajoon johtaneita seikkoja selvitellään esitutkinnassa, eikä poliisilla ole omien sanojensa mukaan niistä tässä vaiheessa enempää kerrottavaa.

Rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan myötä.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä