keskiviikko, 29, marraskuu, 2023
spot_img

Poliisi on selvittänyt mysteerimiehen henkilöllisyyden – ”ilman kansalaisten aktiivisuutta emme olisi saaneet asiaa näin nopeasti ratkaistua”

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

KAAKKOIS-SUOMI – UUSIMAA

Miestä ei poliisin mukaan epäillä rikoksesta. 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tiedotti keskiviikkona 15. maaliskuuta iltapäivällä poliisin kaipaavan apua miehen tunnistamisessa, jonka henkilöllisyyttä poliisi ei ollut saanut selvitettyä poliisin käytössä olevilla keinoilla. Miestä ei epäillä rikoksesta. Mies oli liikkunut Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen alueella tammi-helmikuussa.

Torstaina 16. maaliskuuta aamupäivällä poliisi tiedottaa, että se on onnistunut selvittämään miehen henkilöllisyyden kansalaisten avustuksella.

– Pyysimme eilen apua kansalaisilta miehen henkilöllisyyden selvittämisessä. Yhteydenottoja tuli runsaasti ja niiden avulla asia on selvinnyt, Kaakkois-Suomen poliisi kertoo.

– Miehen henkilöllisyys on nyt siis selvinnyt. Ilman kansalaisten aktiivisuutta emme olisi saaneet asiaa näin nopeasti ratkaistua. Lämmin kiitos kaikille miehen henkilöllisyydestä vinkkejä poliisille antaneille, poliisi jatkaa.

Poliisi ei avaa tarkemmin miksi mies täytyi tunnistaa. Monesti vastaavanlaisissa tapauksissa, kun ei epäillä rikosta, on kyseessä todistajan etsintä, mutta tämä on silkkaa arvailua.

Lue myös:

  Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


  - ARTIKKELI PÄÄTTYY -
  - KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

  Lisää alueen uutisia


  - OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -

  Luetuin sisältö  Viimeisin sisältö  Yhteistyössä


  Intiimisheivaustuotteet netistä