Poliisi on selvittänyt mysteerimiehen henkilöllisyyden – ”ilman kansalaisten aktiivisuutta emme olisi saaneet asiaa näin nopeasti ratkaistua”

maanantai, 20, maaliskuu, 2023

KAAKKOIS-SUOMI – UUSIMAA

Miestä ei poliisin mukaan epäillä rikoksesta. 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tiedotti keskiviikkona 15. maaliskuuta iltapäivällä poliisin kaipaavan apua miehen tunnistamisessa, jonka henkilöllisyyttä poliisi ei ollut saanut selvitettyä poliisin käytössä olevilla keinoilla. Miestä ei epäillä rikoksesta. Mies oli liikkunut Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen alueella tammi-helmikuussa.

Torstaina 16. maaliskuuta aamupäivällä poliisi tiedottaa, että se on onnistunut selvittämään miehen henkilöllisyyden kansalaisten avustuksella.

– Pyysimme eilen apua kansalaisilta miehen henkilöllisyyden selvittämisessä. Yhteydenottoja tuli runsaasti ja niiden avulla asia on selvinnyt, Kaakkois-Suomen poliisi kertoo.

– Miehen henkilöllisyys on nyt siis selvinnyt. Ilman kansalaisten aktiivisuutta emme olisi saaneet asiaa näin nopeasti ratkaistua. Lämmin kiitos kaikille miehen henkilöllisyydestä vinkkejä poliisille antaneille, poliisi jatkaa.

Poliisi ei avaa tarkemmin miksi mies täytyi tunnistaa. Monesti vastaavanlaisissa tapauksissa, kun ei epäillä rikosta, on kyseessä todistajan etsintä, mutta tämä on silkkaa arvailua.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...

2023 © Viranomaisuutiset - uutisia jo vuodesta 2019.Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.