sunnuntai, 28, toukokuu, 2023
spot_img

Poliisi pyytää havaintoja epäiltyyn henkirikokseen Oulun Kaakkurissa – epäilty tekijä on vangittu

POHJOIS-POHJANMAA

Kaakkurissa sijaitsevasta huoneistosta löytyi perjantaina vainaja. Poliisi epäilee oululaista miestä henkirikoksesta.

Perjantai-iltana 16. syyskuuta, poliisi tarkasti Oulun Kaakkurissa huoneiston, jonka asukkaaseen ei ollut saatu yhteyttä moneen päivään. Poliisi löysi huoneistosta vainajan, jonka se epäilee kuolleen väkivallan seurauksena.

Seuraavana yönä poliisi otti kiinni oululaisen 70-luvulla syntyneen miehen, jonka osallisuutta henkirikokseen se selvittää. Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä. 

Tapauksen esitutkinta on kesken, eikä poliisi sen vuoksi tiedota tekotapaa tai muita tapauksen yksityiskohtia. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun uutta tiedotettavaa ilmenee.

Ilmoita havaintosi poliisille.

Esitutkinnan perusteella henkirikos tapahtui Kaakkurin Pesätiellä tiistai-iltana tai keskiviikon vastaisena yönä 13.–14. syyskuuta.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa alueella tapahtuma-aikaan liikkuneesta hoikasta miehestä, joka oli pukeutunut kirkkaankeltaiseen huomiotakkiin.

Havainnot tulee ilmoittaa soittamalla vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Pohjanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Oulussa torstaina kadonnut muistisairas nainen löytyi Muhokselta maastosta – ELOSSA

MUHOS - OULU Nainen oli löydettäessä olosuhteisiin nähden kunnossa. Hänet toimitettiin terveydenhoitoviranomaisten haltuun. Oulun poliisilla on ollut kadonneen henkilön etsintätehtävä Oulun seudulla...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,443SeuraajatSeuraa
804SeuraajatSeuraa

Oulun poliisi suoritti liikennevalvontaa lauantaina: yhdeltätoista kuljettajalta kortti hyllylle

OULU Kymmenen korttia lähti hyllylle Oulussa ja yksi Iissä. Oulun poliisi suoritti liikennevalvontaa Oulussa lauantai-iltana 27. toukokuuta, tiedottaa Oulun poliisilaitos. Poliisi...

Kuopion Matkustajasatamassa murtauduttiin laivaan

KUOPIO Epäilty jäi kiinni Kuopion keskustassa. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikos, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kuopion...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.