maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Poliisi pyytää havaintoja purkutyömaamurtoon sekä ilkivallantekoon Mikkelissä

MIKKELI

Itä-Suomen poliisissa on tutkittavana keskiviikon 15. maaliskuuta ja torstain 16. maaliskuuta välisenä yönä Mikkelissä tapahtuneita rikoksia, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan murrosta sekä ilkivallasta. Kumpaankin tapaukseen pyydetään havaintoja.

Siekkilän koulun purkutyömaalle murtauduttiin.

Poliisipartio sai torstaiaamuna hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan Siekkilän entisen koulun purkutyömaalle oli murtauduttu. Paikalle mennyt poliisipartio totesi, että aidatulle työmaa-alueelle oli tunkeuduttu ja sieltä oli anastettu omaisuutta.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa varkautena.

Markkinatelttoja vahingoitettiin.

Torstaiaamuna poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Maalismarkkinoille osallistuneen yrityksen markkinatelttoja oli vahingoitettu edellisen yön aikana.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa vahingontekona. 

Poliisi pyytää tapauksiin havaintoja.

Poliisi pyytää ilmoittamaan molempiin tapauksiin liittyvistä havainnoista vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Etelä-Savon alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Video: Persujen vaalimainosten sotkija kiinni itse teosta Kokkolassa – yritti spreijata yllättäjän

KOKKOLA Ilkivallantekijä myöntää videolla tekevänsä ilkivaltaa ja väittää, että hänen maalaamansa maali lähtee kyllä pois maalilla. Pohjanmaan poliisilaitos ei ole...

Lokalahden pelastusoperaatio: kaksi henkilöä löytyi hukkuneena – ajoivat moottorikelkalla jäihin

UUSIKAUPUNKI Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä pelastuslaitokselta ja Merivartiostolta sekä ensihoitohenkilöstöä. Varsinais-Suomen pelastuslaitos, Länsi-Suomen Merivartiosto sekä ensihoitoa hälytettiin ihmisen pelastustehtävälle Uudenkaupungin Lokalahteen...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.