keskiviikko, 29, marraskuu, 2023
spot_img

Poliisi pyytää havaintoja viimeksi elokuussa Salon Kiikalassa nähdystä Katjasta

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

UUSIMAA

Kadonnut on nähty viimeksi elokuussa Salon Kiikalassa. Poliisi ei kerro, miksi se julkaisee vasta nyt katoamisesta virallisen tiedotteen, sillä kadonneen lähipiiri on jakanut katoamisilmoitusta esimerkiksi meidän someryhmissä jo kauan aikaa.

Helsingin poliisi tiedottaa pyytävänsä havaintoja elokuussa kadonneesta Katja Miinalaisesta. Viimeisin havainto Karjasta on tehty 14. elokuuta Salon Kiikalassa.

Katja on 165 senttimetriä pitkä ja painaa noin 50 kiloa. Hänellä on pitkät, tummat ja suorat hiukset. Silmienväri on sininen. Katjalta saattaa puuttua yksi hammas ylhäältä edestä tai vasemmasta kulmasta. On myös mahdollista, että hammas on korjattu.

Poliisi pyytää havaintoja viimeksi elokuussa Salon Kiikalassa nähdystä Katjasta 1
Kokovartalokuva Katjasta. Kuva: Poliisi

Poliisi pyytää kaikki vihjeet osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai virka-aikaan 0295 476 147. Helsingin poliisi käyttää kyseistä sähköpostiosoitetta vihjetietojen pyytämiseen kadonneista, vaikka poliisi ei epäilisi rikosta.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Lisää alueen uutisia


- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -

Luetuin sisältöViimeisin sisältöYhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä