tiistai, 27, syyskuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainSatakuntaPoliisi sai kiinni Porissa kaksi huumepäistä kuljettajaa - toinen puhalsi lisäksi 2,80...

Poliisi sai kiinni Porissa kaksi huumepäistä kuljettajaa – toinen puhalsi lisäksi 2,80 promillea

SATAKUNTA

Poliisia on työllistänyt Porissa tiistai-iltayön 21. syyskuuta ja keskiviikkoaamun 22. syyskuuta välisenä kaksi rattijuoppoa, selviää Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin poliisiaseman tiedotteesta. Kumpikin rattijuopoista oli ollut huumausaineen vaikutuksen alaisena, lisäksi toinen puhalsi poliisin alkometriin kovan lukeman. Toisella rattijuopolla oli autossa kiinni varastettu peräkärry.

Parivaljakon autossa kiinni varastettu peräkärry – kuljettaja huumepäinen.

Poliisipartio pysäytti Tikkulantiellä Porissa tiistaina iltayöllä yhdentoista aikaan henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin nollalukeman, mutta hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettaja oli ajo-oikeudeton. Autosta löytyi epäiltyä huumausainetta. Lisäksi autoon oli kytketty anastetuksi ilmoitettu peräkärry.

Miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Auton kyydissä ollutta matkustajaa epäillään myös huumausainerikoksesta. Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksista epäiltyinä.2,80 promillea puhaltanut kuljettaja myös huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Keskiviikkona puoli viiden aikaan aamulla, poliisipartio pysäytti Ulvilantiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin 2,80 promillen tuloksen. Hänelle tehtiin myös huumepikatesti, joka osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettaja oli ajokiellossa.

Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

div>

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

50,903FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
457SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISET

KADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOS

MERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.