sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Poliisi tutkii epäiltyä lapsikaappausta Porissa – lapsi on todennäköisesti viety ulkomaille

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

PORI

Lapsikaappauksesta epäilty henkilö vangittiin poissaolevana Satakunnan käräjäoikeudessa tiistaina 30. toukokuuta. Asiaan liittyy myös toinen henkilö, joka on tällä hetkellä pidätettynä.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty lapsikaappaus, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että epäilty tekijä on vangittu poissaolevana. Lisäksi tapaukseen liittyen on pidätetty myös toinen henkilö.

Epäilty lapsikaappaus tapahtui sunnuntaina 28. toukokuuta Porissa, minkä jälkeen lapsi on poliisin esitutkinnan perusteella viety ulkomaille. Poliisi ei tutkinnallisista syistä kommentoi tarkemmin, mistä maasta on kyse – ei myöskään lapsen ikää tai mahdollista sukulaissuhdetta epäiltyyn kaappaajaan.

Lapsikaappauksesta epäilty henkilö vangittiin poissaolevana Satakunnan käräjäoikeudessa tiistaina 30. toukokuuta.

– Asiaan liittyy myös toinen henkilö, joka on tällä hetkellä pidätettynä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Lindholm Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Esitutkintaan liittyen poliisi järjesti maanantaina 29. toukokuuta yhteistyössä Rajavartiolaitoksen kanssa laajat maastoetsinnät Pohjois-Satakunnassa. Etsinnät kuitenkin lopetettiin aiheettomina, eikä niitä ole enää myöhemmin ollut syytä jatkaa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä