tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Poliisia työllisti Meri-Lapissa ilkivallanteko, autovarkaus sekä pari kortitonta huumepäistä kuljettajaa


KEMI – TORNIO

Poliisia on työllistänyt Meri-Lapin alueella pari päihtynyttä kuljettajaa, ilkivallanteko sekä autovarkaus, selviää Lapin poliisilaitoksen Meri-Lapin alueen tiedotteesta. Poliisi pyytää sekä ilkivallantekoon, että autovarkauteen havaintoja. Varastettu auto oltiin löydetty myöhemmin.

Kemissä kiinni kaksi huumepäistä kuljettajaa.

Kemin poliisi sai Kemin liikenteestä kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa lauantain 20. toukokuuta aikana. Kumpikin kuljettajista oli huumausaineen vaikutuksen.

Ensimmäinen jäi kiinni Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen ansiosta. Hätäkeskukseen oltiin tehty ilmoitus päihtyneestä henkilöauton kuljettajasta. Kuljettajaksi osoittautui 41-vuotias poliisin vanha tuttu, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tämä oli miehelle 13. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli nolla, mutta huumausaineenpikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. 

Valtakadulla poliisia vastaan tuli lauantaina kello 19.15 aikaan entuudesta tuttu ajoneuvo, jonka kuljettajan ajokunnon poliisipartio päätti tarkastaa. Kuljettajaksi osoittautui 35-vuotias poliisin vanha tuttu, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tämä oli miehelle yhdeksäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli nolla, mutta huumausaineenpikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Molemmissa tapauksissa miehien epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 

Autovarkaus Kemissä.

Kemissä Kulmankyläntieltä anastettiin vihreä Toyota Camry merkkinen henkilöauto perjantain 19. toukokuuta ja lauantain 20. toukokuuta kello 07.20 välisenä aikana.

Auto löydettiin myöhemmin Kemistä Sulkatieltä.

Autoa vahingoitettiin Torniossa.

Torniossa Kallioputaankadulla vahingoitettiin tienvarressa olleen henkilöauton tuulilasia perjantain 19. toukokuuta kello 19.00 ja lauantain 20. toukokuuta kello 09.20 välisenä aikana.

Konepellin päällä oli kävelty ja tuulilasi oli rikottu potkimalla.

Poliisi pyytää varkausrikokseen ja vahingontekoon havaintoja.

Mikäli teit havaintoja ilkivallasta tai varkaustapauksesta, poliisi ilmoittamaan niistä joko sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 0295466156.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Lapin alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.