tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Poliisia työllisti Rovaniemellä mm. ajo-oikeudeton huumepäinen kuljettaja sekä kaksi pahoinpitelyä viikonloppuna


ROVANIEMI

Rovaniemen poliisia on työllistänyt viikonlopun 19.-21. toukokuuta aikana mm. huumepäinen ajo-oikeudeton kuljettaja sekä pari pahoinpitelytapausta, selviää Lapin poliisilaitoksen Rovaniemen alueen tiedotteesta. Poliisi ei kerro pahoinpitelyjen uhrien vammoista tarkemmin.

Kaksi pahoinpitelyä Rovaniemellä perjantaina.

Rovaniemen poliisia työllisti perjantaina mm. kaksi pahoinpitelytapausta. Kummastakin tapauksesta ilmoitettiin hätäkeskukseen. Toinen pahoinpitely tapahtui yksityisasunnossa ja toinen ravintolassa.

Poliisi otti kiinni kummassakin tapauksessa yhden henkilön ja kumpaakin väkivallantekoa tutkitaan pahoinpitelynä.

Ajo-oikeudeton kuljettaja huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Poliisi suoritti Rovaniemen alueella liikennevalvontaa lauantai-iltana. Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon. Poliisi suoritti auton kuljettajalle sekä puhalluskokeen, että huumausainepikatestin. Puhalluskokeen tulos oli nolla, mutta huumausainepikatesti näytti positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä ajo-oikeuttakaan ei löytynyt.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Lapin alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.