tiistai, 27, syyskuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainSatakuntaPoliisilla kaksi takaa-ajoa Rauman seudulla: toinen oli rattijuoppo ja toinen nuori mopoilija

Poliisilla kaksi takaa-ajoa Rauman seudulla: toinen oli rattijuoppo ja toinen nuori mopoilija

SATAKUNTA

Lounais-Suomen poliisilaitoksen, Rauman poliisiaseman poliisipartioita on työllistänyt viikonloppuna useat törkeät liikennerikokset. Poliisi kertoo neljästä rattijuoposta, joista yksi oli paennut poliisia. Poliisia oli työllistänyt myös mopoilijan takaa-ajotilanne.

Rattijuoppo ei pysynyt ojien välissä Lapintiellä.

Lauantaina aamupäivällä miehen kuljettama henkilöauto suistui ojaan Lapintiellä. Poliisi puhallutti kuljettajan. Puhalluskokeen tulos oli 2,47 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon poliisin toimesta. 

Huumepäinen kuljettaja kiinni Raumalla.

Poliisi pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä lauantaina Raumalla henkilöauton, jonka kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Miehelle tehty huumausainetesti osoitti positiivista tulosta huumaavalle aineelle.

Sen seurauksena miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta ja häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Vahvasti päihtynyt ajo-oikeudeton rattijuoppo pakeni poliisia.

Poliisi oli suorittamassa liikenteenvalvontaa Valtatiellä 8 lauantai-iltana. Poliisipartion takaa ajoi henkilöauto, jonka nopeudeksi tutka osoitti 178 km/h. Auton kuljettaja ei suostunut pysähtymään, vaan jatkoi matkaansa. Pakenevan auton nopeudeksi mitattiin enimmillään 227 km/h.

Kuljettaja tavoitettiin lopulta kotipihastaan. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehellä ei ollut kulkuneuvon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta.Mopoilija pakeni poliisia Raumalla.

Lauantai-iltana nuori kuljettaja ajoi mopoa Raumalla ilman rekisterikilpeä. Poliisin pysäyttäessä mopoilijaa, lähti tämä karkuun poliisia. Mopon nopeus oli taajama-alueella 90 km/h poliisin mittauksen mukaan.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, niskoittelusta poliisia vastaan ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta moottoripyöräksi rekisteröidyn mopon kuljettamiseen. 

Ajo-oikeudeton rattijuoppo kiinni Raumalla.

Poliisi tarkasti Raumalla autoilleen miehen ajokunnon sunnuntaiaamuna. Miehelle tehty puhalluskoe osoitti lukemaksi 1,30 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

div>

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

50,832FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
456SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISET

KADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOS

MERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.