tiistai, 7, helmikuu, 2023
spot_img

Poliisilla riitti monenlaista tehtävää eteläisessä Kymenlaaksossa viikonloppuna


KYMENLAAKSO

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen poliisipartioita on työllistänyt viikonlopun 25.-27. marraskuuta aikana mm. liikennerikokset, varkaudet sekä näpistykset eteläisessä Kymenlaaksossa, selviää Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen eteläisen Kymenlaakson alueen tiedotteesta.

Poliisille on ilmoitettu usea polkupyörävarkaus kuluneen viikonlopun aikana.

Perjantaina ilmeni, että Kotkan Turvalassa oli useasta lukituksesta huolimatta viety sähköpolkupyörät omakotitalon ulkorakennuksen katoksesta.

Haminassa oli taloyhtiön polkupyöräparkista myös anastettu polkupyörä.

ALE: Tempurin poistomyynti on alkanut!!! Klikkaa tästä ostoksille.

Lauantaina Pasaatin pyöräparkista Kotkassa, oli pyörän lukko rikkomalla anastettu polkupyörä.

Maantasossa olevalta parvekkeelta varastettiin polkupyörä Hovinsaarella Kotkassa.

Kauppoihin kohdistuneet ryöstötkin työllistivät poliisia.

Lauantaina Kotkan Rauhalassa mieshenkilö anasti kaupan kassan. Henkilö on poliisin hallussa.

Sunnuntaina iltapäivällä Kotkan Hovilassa ryöstettiin myös kaupan kassa. Ryöstäjä jäi poliisin etsinnässä kiinni. Anastettu omaisuus saatiin takaisin.Muita omaisuusrikoksia Kotkassa.

Perjantai-illan ja lauantai-päivän välisenä aikana oli Kotkan keskustassa sijainneeseen kampaamoon murtauduttu ja sieltä oltiin anastettu sekalaista omaisuutta.

Lisäksi poliisille on ilmoitettu useista näpistyksistä kotkalaisissa kauppaliikkeissä.

Anastettu omaisuus on elektroniikkaa, elintarvikkeita, olutta ja hajuvesiä.  

Haminassa ilkivaltaa.

Haminassa ilkivallan kohteeksi joutui grillirakennus. Rakennusta oltiin ammuttu ilma-aseella.

Huumepäisen endurokuskin pakomatka päättyi kaatumiseen.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisia ajoi karkuun enduropyörällä mieshenkilö, jonka pakomatka päättyi moottoripyörällä kaatumiseen.

Epäillyn hallusta löytyi epäiltyjä huumausaineita ja huume-pikatesterin mukaan on syytä epäillä kuljettajaa rattijuopumuksesta. Lisäksi moottoripyöräilijää epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausainerikoksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Poliisi ei kerro, missä takaa-ajotilanne tapahtui.


Mies provosoitui kielteisestä sisäänpääsystä ja uhkasi järjestyksenvalvojia ilma-aseella.

Sunnuntaina keskiyöllä, syyllistyi mieshenkilö laittomaan uhkaukseen Haminassa. Mies oli osoittanut autosta ilma-aseella kohti järjestyksenvalvojia sen jälkeen, kun hänen sisäänpääsynsä oli ravintolaan evätty.

Epäilty uhkasi myös suusanallisesti järjestyksenvalvojia.

Kotkan Karhulassa selvittiin liikenneonnettomuudesta säikähdyksellä.

Sunnuntaina tapahtui Kotkan Karhulassa henkilöautojen risteyskolari Karhulantien ja Sammonkadun risteyksessä, josta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Molemmat autot vaurioituivat onnettomuudessa.Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Varsinais-Suomen takaa-ajotilanne: poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä kansalaisilta videoita esitutkinnan tueksi

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin jatkavan perjantaina Varsinais-Suomessa tapahtuneen kaahaustapauksen selvittämistä. Poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä yleisöltä videomateriaalia esitutkinnan tueksi. Poliisi...


Somet haltuun

81,400FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
601SeuraajatSeuraa

Poliisi- ja partiokoira Ketku ohjaajansa kanssa Hyvinkään poliisiasemalta paikansivat kadonneen henkilön viime yönä

UUSIMAA Poliisikoira oli jälleen korvaamaton apu poliisin työssä. Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut maanantain vastaisena yönä 6. helmikuuta kadonneen henkilön etsintätehtävä. Tehtävästä...


Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578...Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.