KotiPoliisiuutisetPoliisilla riitti töitä Joensuussa - havaintoja pyydetään kahteen tapaukseen, joista toinen on...

Poliisilla riitti töitä Joensuussa – havaintoja pyydetään kahteen tapaukseen, joista toinen on omakotitalomurto ja toinen ilkivaltatapaus

JOENSUU

Poliisilla riitti töitä Joensuussa, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Pohjois-Karjalan alueen tiedotteesta. Poliisia työllisti niin liikennetehtävät ja ilkivalta, kuin pahoinpitelykin. Myös omakotitaloon tunkeuduttiin. Kahteen tapaukseen poliisi kaipaa havaintoja. Löydät yhteystiedot artikkelin lopusta.

Rattijuopumuksesta kärähtänyt mies lähti juoksemaan poliisia pakoon Uimaharjussa.

Keskiviikkona kello 19.24 Joensuun Uimaharjussa Lieksantiellä Purolassa poliisipartio oli havainnut väärillä kilvillä varustetun henkilöauton, joka oli poistettu liikennekäytöstä ja sitä oli kuljettanut päihtynyt kortiton kuljettaja.  

Partion oltua siirtämässä alkometriin 0.93 promillea puhaltanutta kuljettajaa partioautoon, oli kuljettaja lähtenyt juoksemaan karkuun läheiseen metsään.

Noin 150 metrin juoksukilpailun jälkeen kuljettajana toiminut joensuulaismies saatiin kiinni ja hänet toimitettiin verikokeisiin, koska tarkkuusalkometrimittaus ei olisi pikajuoksun jälkeen häneltä onnistunut.

Mies pahoinpiteli toista miestä Junassa.

Parikkalasta Joensuuhun matkalla olleen junan ravintolavaunussa oli tapahtunut pahoinpitely keskiviikkona kello 22.55 junan ollessa Kesälahden kohdalla.

Mies oli lyönyt toista miestä nyrkillä kasvoihin. Miehet olivat ennestään tuttuja toisilleen. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Mies melusi, hakkasi ovea ja rikkoi lasin Rantakylässä.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä hieman ennen kello yhtä oli rikottu Joensuun Rantakylässä Latolankatu 13:ssa sijaitsevan kerrostalon A-rapun alaoven lasi.

Tekijänä ollut mies oli ensin melunnut ja hakannut ovea, minkä jälkeen rikkonut oven lasin ilmeisimmin porraskäytävän lattialta löytyneellä kivellä. Poliisipartio ei tavoittanut tekijää.

Rantakylässä hajotettiin myös kerhotilan ikkuna.

Samana yönä rikottiin Rantakylässä Venetie 12:ssa sijaitsevan kerrostalon kerhotilan ikkuna.

Omakotitaloon murtauduttiin Rantakylässä.

Torstaina kello 3.42 oli murtauduttu Joensuun Rantakylässä Ranta-Mutalantien pohjoispäässä sijaitsevaan omakotitaloon.

Talossa nukkumassa ollut henkilö oli havahtunut lasin rikkoontumiseen ja eteisessä häntä vastassa oli ollut nuori noin 18-vuotias mies yllään musta huppari ja tummat housut.

Miehellä oli ollut ns. siilitukka ja ohuet viikset. Mukanaan miehellä oli ollut vaalea astalo, jonka kärkiosa oli ollut kaareva. Mies oli todennut erehtyneensä talosta ja poistunut paikalta.

Poliisipartio ei tavoittanut tekijää.

Polkupyöräilijä jäi auton alle kovassa kännissä.

Torstaina kello 11.00 Kirkkokatua pitkin etelän suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettaja oli törmännyt Kirkkokadun ja Niskakadun risteyksessä kulkusuunnassaan vasemmalta jalkakäytävää pitkin suojatielle ajaneeseen polkupyöräilijään.

Polkupyöräilijä lennähti törmäyksen voimasta auton konepellille.

Ambulanssihenkilöstö tarkasti pyöräilijän vammat paikan päällä, minkä jälkeen toimitti hänet ensiapuun tarkempiin tutkimuksiin.

Tapahtumapaikalla puhallutetun polkupyöräilijän alkometripuhallus osoitti 2,31 promillen lukemaa. Onnettomuutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä liikennejuopumuksena moottorittomalla ajoneuvolla.

Poliisi pyytää kahteen tapaukseen havaintoja.

Havainnot tekijöistä lasien rikkomiseen ja  omakotitaloon murtautumiseen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 arkisin kello 8-16.15.

Lähteenä: Poliisi

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  29SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.