tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Poliisin suorittama tehostettu päihteiden katukauppavalvonta Porissa oli onnistunut


PORI

Valvonnan yhteydessä tarkastettiin myös yleisöltä tulleita vinkkejä. Vihjeiden perusteella poliisi tarkasti useita asuntoja huumausaineiden tunnistamiseen erityiskoulutuksen saaneen koiran kanssa. 

Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin suorittaneen tehostettua päihteiden katuvalvontaa viime viikolla Porissa. Valvontaiskussa poliisi paljasti useita kymmeniä rikosepäilyjä.

Valvonnan yhteydessä poliisi otti kiinni julkisilla paikoilla huumausaineiden myynnistä epäiltyjä henkilöitä. Lisäksi poliisi tavoitti alaikäisille tupakkaa ja alkoholia välittäneitä henkilöitä. 

– Poliisi takavarikoi valvonnassa huumausaineita, huumaavia lääkeaineita, käteistä rahaa ja teräaseita. Yleisin takavarikoitu huumausaine oli kannabis, kertoo komisario Juhani Malmberg Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Valvonnan yhteydessä tarkastettiin myös yleisöltä tulleita vinkkejä. Vihjeiden perusteella poliisi tarkasti useita asuntoja huumausaineiden tunnistamiseen erityiskoulutuksen saaneen koiran kanssa. 

Kotietsintöjen yhteydessä poliisi otti kiinni huumausaineen välittämisestä epäiltyjä henkilöitä. Etsintöjen yhteydessä poliisi löysi asunnoista myös kannabiskasvattamoja. 

– Iso kiitos kaikille vihjeitä ilmoittaneille aktiivisuudesta. Tehostetulla katuvalvonnalla on pitkät perinteet Lounais-Suomessa ja valvontaa tullaan jatkamaan, Malmberg sanoo.

Valvontaa tehtiin yhteistyössä Lounais-Suomen poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan yksikön Porin ja Turun valvontaryhmien kanssa. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Satakunnan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.