tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Postinjakaja ajoi auton kovassa humalassa ojaan Tuusniemellä – Pielavedellä tehtiin iso kuparivarkaus


PIELAVESI – TUUSNIEMI

Itä-Suomen poliisia on työllistänyt Pohjois-Savossa tiistaina 23. toukokuuta mm. törkeä liikennerikos sekä törkeä omaisuusrikos, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Törkeä liikennerikos oli rattijuopumustapaus ja omaisuusrikoksessa varastettiin suuri määrä kuparikaapelia. Poliisi pyytää varkauteen havaintoja.

Postinjakaja ajoi autolla ojaan kovassa humalassa.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin tiistaina iltapäivällä kello 14.44, että Tuusniemellä postinjakajan auto on ojassa melkein kyljellään, kuljettaja istuu autossa ja vaikuttaa päihtyneeltä. Poliisipartio totesi pakettiauton olevan syvässä jyrkässä ojassa Hanhilahdentien ja Ukonlahdentien risteyksessä. 

Kuljettajan paikalla istui mieshenkilö ja hänelle suoritetun puhalluskokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Täten kuljettajaa epäillään ainakin törkeästä rattijuopumuksesta.

Suuri määrä kuparikaapelia varkaiden matkaan Pielavedellä – poliisi pyytää havaintoja.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin tiistaina omaisuusrikoksesta. Ilmoituksessa kerrottiin, että Pielavedellä Karsikkomäentie 5 -osoitteesta oltiin varastettu kuparista keskijännitekaapelia yhteensä noin kolmen kilometrin verran. Lisäksi työmaalla olleesta kontista oli viety kuparia. Anastetun omaisuuden arvo on huomattava. Anastus on tapahtunut 21.-23. toukokuuta välisenä aikana.

Poliisi pyytää tapaukseen liittyen vihjeitä. Vihjeitä voi ilmoittaa puhelimitse vihjepuhelimeen 0295415232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Savon alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.