maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE

Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578 tehtävää ja rikosperusteisesti tai poliisilakiperusteisesti kiinniotettuna oli yhteensä 40 henkilöä. Pahoinpitelytapauksia poliisi kirjasi yhteensä 16 kappaletta, joista yksi tapaus kirjattiin törkeäksi pahoinpitelyksi. Päihtyneitä kuljettajia poliisipartiot tapasivat yhteensä 12 kappaletta, joista kahdeksassa tapauksessa on kirjattu rikosilmoitus törkeästä rattijuopumuksesta.

Henkilöä puukotettiin Kauhajoella – uhri kriittisessä tilassa.

Viikonlopun vakavin rikos tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kauhajoella, jossa paikkakuntalaista miestä epäillään murhan yrityksestä.

Poliisin asiasta saamien alustavien tietojen mukaan epäilty olisi puukottanut uhria useamman kerran eri puolille kehoa sekä pahoinpidellyt lyöden ja potkien siten, että uhri on vammojensa vuoksi kriittisessä tilassa sairaalahoidossa.

Epäilty otettiin kiinni muutama tunti tapahtuman jälkeen. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Etelä-Pohjanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Poliisi joutui käyttämään etälamautinta ja OC-sumutetta Kokkolassa.

Poliisi sai perjantai-iltana Kokkolassa ilmoituksen päihtyneestä ja häiriköivästä miehestä yksityisasunnossa. Miehellä oli käsissään ruuvimeisseli, kun poliisi saapui paikalle. Mies ei totellut poliisin käskyjä vaan jatkoi uhkailua ja lähestyi poliisipartiota, joten kiinniottotilanteessa poliisi käytti etälamautinta ja OC-sumutetta.

Mies otettiin kiinni virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Keski-Pohjanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Tieltä ulos ajanut rattijuoppo puhalsi 2,86 promillea Ähtärissä.

Poliisi sai perjantai-iltana ilmoituksen Ähtärissä ajoradalta ulosajaneesta henkilöautosta. Henkilöauto oli ajautunut vastakkaisen kaistan yli penkkaan.

Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,26 mg/l tuloksen. Kyseinen tulos on promilleissa 2,86 promillea.

Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Rattijuoppo törmäsi katuvalotolppaan Teuvalla.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Teuvalla Pitkätiellä, mieskuljettaja oli ajanut henkilöautolla katuvalotolppaan.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin lukeman 0,99 mg/l. Kyseinen tulos on promilleiksi muutettuna 2,25 promillea.

Mies otettiin kiinni törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Rattijuoppo ajoi ojaan Vähässäkyrössä.

Lauantai-iltana Vähässäkyrössä, henkilöauton kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan Torkkolantien tuntumassa ja ajautunut suoralla tiellä oikealle ojaan kaataen lyhtypylvään.

Poliisi tavoitti epäillyn hetkeä myöhemmin ja puhallutti hänet. Seulonta-alkometri antoi tuloksen 1,08 mg/l. Kyseinen tulos on promilleissa 2,45 promillea.

Mies otettiin kiinni törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. 


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.