sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Rattijuoppo ajoi auton katon kautta ympäri viisikuinen vauva kyydissään Kauhajoella

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KAUHAJOKI

Pohjanmaan poliisissa on tutkittavana surullinen ja vakava tapaus, selviää Pohjanmaan poliisilaitoksen viikonlopputiedotteesta. Päihtynyt kuljettaja oli ajanut auton katon kautta ympäri kyydissään viiden kuukauden ikäinen vauva.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Seinäjoentielle Kauhajoelle sunnuntain vastaisena yönä 12. maaliskuuta. Tehtävästä tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä ja pyörähtänyt katon kautta ympäri. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuslukeman.

Paikalle oli osunut sivullisia henkilöitä, jotka olivat löytäneet auton etupenkin jalkatilasta viiden kuukauden ikäisen vauvan. Sekä kuljettaja, että vauva vietiin sairaalaan tarkastukseen. Alustavien tietojen mukaan vauvalle ja kuljettajalle ei tullut tapauksesta ainakaan vakavia vahinkoja. Auto vaurioitui kauttaaltaan.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös: Rattijuoppo ajoi auton katon kautta ympäri viisikuinen vauva kyydissään Kauhajoella

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Lue myös: Kermaa ja hilloa näpistänyt mies kaahasi poliisia karkuun jopa 170 km/h Vaasasta Laihialle – Vaasassa yritettiin myös varastaa polttoainetta

Lue myös: Lapsi laski rattikelkalla linja-auton eteen ja sai vakavia vammoja Mikkelissä

Lue myös: Tulevan pelastuskoiran vainu pelasti todennäköisesti ihmishengen Vaasassa

Lue myös: 16-vuotias menehtyi moottorikelkkaonnettomuudessa Torniossa keskiviikkoiltana – alkoholilla epäillään olleen osuutta asiassa

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä