sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Rattijuoppo ajoi päin valaisinpylvästä Heinolassa – Lahdessa häirikkö harasi poliisille vastaan

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

PÄIJÄT-HÄME

Poliisilla on ollut torstaiaamun 22. syyskuuta ja perjantaiaamun 23. syyskuuta välinen vuorokausi todella rauhallinen ainakin julkituotavien tehtävien osalta, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Poliisi kertoo kahdesta tehtävästä, joista toinen liittyi häiriköivään henkilöön ja toinen päihtyneeseen kuljettajaan.

Häirikkö harasi poliisille vastaan Lahdessa.

Poliisi sai torstaina puolenpäivän aikaan ilmoituksen naisesta, joka oli aiheuttanut häiriötä Renkomäessä sijaitsevassa kaupassa.

Poliisipartio tavoitti lähistöltä naisen, joka ei ollut erityisen yhteistyöhaluinen. Nainen harasi vastaan turvallisuustarkastuksen ja poliisiautoon laittamisen yhteydessä. Turvallisuustarkastuksessa naisen hallusta löytyi käsiasetta muistuttava kuula-ase.

Poliisi määräsi kolmekymppiselle naiselle sakon haitanteosta virkamiehelle ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Törkeän rattijuopumuksen lukeman puhaltanut autoilija ajoi päin valaisinpylvästä Heinolassa.

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen pelastushenkilöstöä sekä Hämeen poliisi hälytettiin myöhään torstai-iltana, kello 23.13 aikaan liikenneonnettomuustehtävälle Kouvolantielle Heinolaan.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Paikalla selvisi, että noin 40-vuotiaan miehen kuljettama henkilöauto oli törmännyt Kouvolantien ja Lusintien risteyksessä valaisinpylvääseen. Valaisinpylväs oli kaatunut törmäyksen seurauksena tielle tukkien osan ajoradasta.

Sairaankuljetusyksikkö tarkasti kuljettajan voinnin ja pelastuslaitos raivasi kaatuneen valaisinpylvään pois tieltä.

Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä