tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Rattijuoppo ajoi vastaantulevien kaistalla Valtatie 19:llä Jalasjärvellä vaaratilanteita aiheuttaen – Suupohjantiellä Kurikassa päihtynyt motoristi ajoi ulos tieltä


KURIKKA

Pohjanmaan poliisia on työllistänyt viikonlopun 19.-21. toukokuuta aikana liikennerikokset Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa, kertoo Pohjanmaan poliisilaitos viikonlopputiedotteessaan. Poliisi kertoo tiedotteessaan kahdesta liikennerikoksesta, joista kumpikin oli rattijuopumustapaus.

Päihtynyt moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä.

Poliisi ja ensihoitohenkilöstö hälytettiin lauantaina iltapäivällä liikenneonnettomuustehtävälle Suupohjantielle. Kyseessä oli moottoripyöräilijän ulosajo. Poliisin mukaan kuljettaja loukkaantui ulosjaossa ja hänet kuljetettiin ensihoitohenkilöstön toimesta sairaalaan.

Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 0,24 mg/l, joka on promilleissa 0,55 promillea. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Rattijuoppo ajoi vastaan tulevien kaistalla Jalasjärvellä vaaratilanteita aiheuttaen.

Perjantai-iltana Valtatie 19:llä Jalasjärvellä, autoilijat olivat joutuneet väistämään vastaantulevaa autoilijaa, joka oli ajanut heidän kaistallaan. Autoilija oli ajanut koko ajan keskiviivan tuntumassa ja käynyt välillä melkein ojassa. Mitään yhteentörmäystä ei kuitenkaan päässyt sattumaan. Autoilija oli pysähtynyt levähdysalueelle, josta poliisipartio hänet tavoitti. Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,24 mg/l tuloksen ja huumepikatestikin oli positiivinen. Kyseinen puhallustulos on promilleissa 0,55 promillea.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Myös hänet määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjanmaan maakuntia koskevaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.