tiistai, 16, elokuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainSatakuntaRattijuoppo mälläsi auton lähes kahden ja puolen promillen humalassa Porintiellä Huittisissa

Rattijuoppo mälläsi auton lähes kahden ja puolen promillen humalassa Porintiellä Huittisissa

SATAKUNTA

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Porintiellä Huittisissa.

Satakunnan pelastuslaitoksen pelastushenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Porintielle Huittisiin torstaina 4. elokuuta kello 22.51. Kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Tapahtumapaikka on noin kaksi kilometriä 12-tien risteyksestä Porin suuntaan.

Henkilöauto oli tullut Porin suunnasta ja osunut ohituskaistaosuuden alkavien keskikaistojen kohdalla olevaan liikenteenjakajaan ja ajautunut siitä vastaantulevien kaistalle. Tämän jälkeen ajoneuvo on kääntynyt keula toiseen suuntaan ja auto oli jäänyt tien pientareelle.

Henkilövahingoilta vältyttiin.

Tapahtumapaikalla kuljettajalle suoritettu seulonta-alkometrikoe antoi tulokseksi 1,09 mg/l, joka on promilleissa 2,47 promillea. Kuljettaja toimitettiin verikokeelle alkoholipitoisuuden selvittämiseksi. 

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähteenä: Lounais-Suomen poliisilaitosKUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

47,692FanitTykkää
1,311SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
404SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.