lauantai, 3, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainVarsinais-SuomiRenkaan irtoaminen tallentui poliisiauton kameraan Aurassa (video) - vakavilta vahingoilta onneksi vältyttiin

Renkaan irtoaminen tallentui poliisiauton kameraan Aurassa (video) – vakavilta vahingoilta onneksi vältyttiin

VARSINAIS-SUOMI

Lounais-Suomen poliisilaitoksen julkaisemassa videossa mainitaan tapahtumapaikaksi Aurassa sijaitseva Leppäkuja.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisin partioauton kameraan tallentui hieman erilainen tapahtuma Leppäkujalla Aurassa tällä viikolla. Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo asiasta twittertilillään ja julkaisi tapahtuneesta videon.

Poliisiauto ja sen edellä ajanut henkilöauto olivat normaalisti ajaneet Aurassa Leppäkujaa pitkin maanantaina 21. marraskuuta iltapäiväneljän aikaan, kun yhtäkkiä poliisiauton edellä menevästä autosta irtosi vasen eturengas.

Kaikkien onneksi autolla oli vauhtia noin 40 km/h. Renkaan irtoaminen ei täten tuonut äkkinäisiä jatkotilanteita, vaan edellä ajanut auto onnistui pysäyttämään auton.Poliisipartio auttoi renkaan väliaikaisesti paikoilleen ja asiakas pääsi jatkamaan matkaansa. Poliisi ei kerro, seurasiko tilanteesta sanktioita autoilijalle.

Poliisi haluaa muistuttaa jälkikiristyksen tärkeydestä, sillä kukaan ei halua nähdä tai kokea videossa olevaa tilannetta.

Jos video ei näy upotetussa twiitissä, voit katsoa sen täältä.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.