torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Saarijärven Sale ryöstettiin keskiviikkona teräaseella uhaten Kuopiossa – poliisi sai tekijän lähes heti kiinni

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

KUOPIO

Poliisi tutkii törkeää väkivaltarikosta Pohjois-Savossa. Itä-Suomen poliisi kertoo, että Kuopion Saarijärven kaupunginosassa sijaitseva Sale ryöstettiin keskiviikkona illansuussa. Poliisi sai tiedon ryöstöstä Hätäkeskuksen kautta kello 17.49.

Mieshenkilö oli tullut kauppaan ja hetken ympärilleen katselun jälkeen mennyt veitsi oikeassa kädessä ojennettuna kaupan kassan taakse. Mies oli komentanut myyjää avaamaan kassan ja  myyjä oli totellut ryöstäjän käskyä. Mies oli ottanut kassasta pienen summan rahaa ja poistunut myymälästä.

Poliisipartio sai tuntomerkkien perusteella melko pian ryöstön jälkeen havainnon epäillystä ja hänet otettiin kiinni. Epäillyn päällä oli kiinniotettaessa ryöstössä käytettyä vaatetusta, tekoväline sekä käteistä rahaa.

Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tänään perjantaina 20-vuotiaan kuopiolaisen miehen vangittavaksi epäiltynä törkeästä ryöstöstä. 

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä