maanantai, 30, tammikuu, 2023
spot_img

Seppo Karttunen on edelleen kateissa – hänen vene löydettiin ajelehtimasta Pyhäselällä toukokuun puolivälissä


POHJOIS-KARJALA

Poliisi kaipaa havaintoja Liperin Mattisenlahdelta, sillä toukokuussa kadonnutta Seppo Karttusta ei ole vieläkään löydetty, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Poliisi tiedotti 24. toukokuuta yli 80-vuotiaan Seppo Karttusen katoamisesta. Katoamisesta oli tehty ilmoitus 21. toukokuuta. Karttuseen ei oltu saatu yhteyttä 14. toukokuuta jälkeen. Pian ilmeni, että Karttusen vene oli poissa hänen rantapaikaltaan Liperin Mattisenlahdesta.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu 16. toukokuuta Pyhäselällä tyhjänä ajelehtivasta soutuveneestä. Vene on tunnistettu Karttusen veneeksi. Karttusen tiedettiin harrastavan verkkokalastusta. Löydettäessä veneestä puuttui toinen airo. 

Poliisi ei epäile asiassa rikosta ja kyseessä on poliisitutkinta nimikkeellä kadonnut henkilö.

Poliisi on tehnyt vesistöetsintöjä useita kertoja touko-kesäkuussa Pyhäselällä Mattisenlahden alueella yhdessä Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen kanssa, mutta Karttunen on edelleen kateissa. Etsintöjä on tehty myös vapaaehtoisvoimin. Poliisi pyytää nyt havaintoja Pyhäselältä Mattisenlahden alueelta etsintöjen suuntaamiseksi ja Karttusen löytämiseksi.

Karttunen käytti usein veneillessään sinipunaisia kelluntaliivejä sekä vihreitä kumisaappaita. Myös veneen toinen airo on edelleen kateissa. Poliisi korostaa, että pienilläkin tai merkityksettömiltä tuntuvilla havainnoilla voi olla ratkaiseva merkitys Karttusen löytymisessä.

Mahdollisia havaintoja katoamiseen liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitosToimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Hälytysajossa ollut poliisiauto törmäsi nuoreen naiseen Oulun keskustassa

LIIKENNEONNETTOMUUDET Onnettomuudessa loukkaantunut nuorehko nainen toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta sairaalahoitoon. Oulun keskustassa tapahtui sunnuntaina 29. tammikuuta iltapäivällä kello neljän jälkeen liikenneonnettomuus, jossa...

Somet haltuun

79,500FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
592SeuraajatSeuraa

Kirkkonummelta sunnuntaiaamuna kadonnut 27-vuotias mies löydettiin elossa

KADONNEEN ETSINTÄ Poliisi aloitti nopeasti etsinnät Kirkkonummen Myllykylä – Vuohimäki välisellä alueella. Rajavartiolaitos ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu avustivat etsinnöissä. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti sunnuntaina...
spot_img

Rattijuopon epäonnistunut ohitus johti ulosajoon Liedossa – yksi henkilö menehtyi ja kolme loukkaantui

LIIKENNEONNETTOMUUDET Auto oli suistunut ojaan ja kääntynyt katolleen. Ajoneuvosta löytyi yksi henkilö menehtyneenä ja kolme lievästi loukkaantuneena. Pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä...
spot_img


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.