perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-SavoSiilinjärvellä lähes kaksi päivää kadoksissa ollut nainen löydettiin elossa, mutta pahoin kylmettyneenä

Siilinjärvellä lähes kaksi päivää kadoksissa ollut nainen löydettiin elossa, mutta pahoin kylmettyneenä

POHJOIS-SAVO

Nainen katosi maanantai-iltana ja löytyi keskiviikkona iltapäivällä.

Itä-Suomen poliisilla oli Pohjois-Savossa kadonneen henkilön etsintätehtävä. Itä-Suomen poliisilaitos kertoi asiasta ensimmäisenä Facebook-sivullaan ja myöhemmin tiedotteella. Itä-Suomen poliisilaitos kertoi poliisin etsivän Siilinjärvellä keskustan/Harjamäen alueella kadonnutta noin 50-vuotiasta naista.

Nainen katosi maanantai-iltana 21. marraskuuta noin puoli seitsemän aikaan. Poliisin mukaan naisesta oltiin tehty viimeisin havainto noin iltakahdeksan aikoihin Kasurilasta Viitostien varrelta.

Poliisi pyysi Siilinjärven asukkaita Tarinaharjun ja Kasurilan välisellä alueella tarkistamaan piha-alueensa ja mahdolliset ulkorakennukset.

Keskiviikkona 23. marraskuuta iltapäiväneljän jälkeen, Itä-Suomen poliisilaitos tiedotti, että nainen on löytynyt. Nainen löytyi keskiviikkona iltapäivällä maastosta pahoin kylmettyneenä, mutta elossa. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon.Naisen löysi paikallinen ulkoilija. 

Lue myös: 16-vuotias Rasmus ollut kadoksissa pian kaksi viikkoa – katosi Etelä-Pohjanmaalta

Etsintöihin osallistui myös Savo-Karjalan vapaaehtoisen pelastuspalvelun jäseniä. Vapepan toteuttamaan maasto- ja lentoetsintään osallistui kaikkiaan 28 vapaaehtoista Kuopion lähialueilta.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.