torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Skuuttivaras jäi kiinni itse teosta Vantaalla – poliisi pyytää skuutin omistajaa olemaan yhteydessä poliisiin

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

VANTAA

Pääkaupunkiseudulla tapahtui viikonloppuna epäilty omaisuusrikoksen tekoyrityd. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että Vantaan Unikkotiellä sijaitsevan kauppaliikkeen vartijat olivat sunnuntai-iltana havainneet kameravalvonnan kautta henkilön, joka oli yrittänyt anastaa asiakkaan lukitun sähköpotkulaudan voimapihtejä käyttämällä.

– Vartijoiden mennessä paikan päälle, anastuspuuhissa ollut henkilö oli yrittänyt paeta paikalta juoksujalkaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Paikalle saapuneelle poliisin partiolle henkilö oli alustavassa puhuttelussa myöntänyt teon. Varas päätyi rikoksesta epäiltynä poliisin huostaan, kertoo rikoskomisario Krista Vallila Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Sähköpotkulaudan omistaja oli tullut myös samalla paikalle ja kiittänyt vartijoita. Omistajan henkilöllisyydestä poliisilla ei tarkempia tietoja. Asianomistajaa pyydetään ilmoittautumaan Vantaan operatiivisen tutkinnan sähköpostiin rikostutkinta.vantaa.ita-uusimaa@poliisi.fi vaatimusten selvittämiseksi, Vallila jatkaa.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä