torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Suonenjoella on paljastunut laajamittainen omaisuusrikossarja

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

SUONENJOKI

Itä-Suomen poliisilla on tutkinnassa Pohjois-Savossa laajamittainen omaisuusrikossarja, jonka tutkinnan yhteydessä on löytynyt runsaasti irtainta omaisuutta. Itä-Suomen poliisi kertoo, että anastetuksi epäiltyä omaisuutta on erittäin paljon, muun muassa peräkärryjä, venetrailereita, ruohonleikkureita, polkupyöriä ja kymmenittäin muuta irtainta omaisuutta. Erikoisinta on, että tapausta tutkittaessa on löytynyt satoja anastettuja postilähetyksiä noin 20 vuoden ajalta. 

Anastetun kirje- ja pakettipostin poliisi jatkolähettää Postin avustamana alkuperäisille saajille välittömästi kun poliisin hallussa oleva posti on saatu poliisissa dokumentoiduksi.

Pohjois-Savon käräjäoikeus on määrännyt vangittavaksi 58-vuotiaan kuopiolaisen miehen, jonka epäillään syyllistyneen tähän asiakokonaisuuteen liittyviin omaisuusrikoksiin Suonenjoen alueella. 

Poliisi pyytää Suonenjoella vakituisesti tai väliaikaisesti asuvia ihmisiä tekemään rikosilmoituksen, mikäli heiltä on hävinnyt tunnistettavissa olevaa irtainta omaisuutta viimeisen viiden vuoden aikana. Rikosilmoitusta tehdessä tulee olla selvillä omaisuuden selkeästi yksilöivä tunnistetieto, joka tulee merkitä myös tehtävään rikosilmoitukseen.

Rikosilmoituksen voi tehdä lähimmällä poliisiasemalla, puhelimitse tai sähköisesti poliisi.fi -sivustolla. 

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä