keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Syyttäjä on nostanut syytteet Ylivieskassa tapahtuneesta henkirikoksesta – poliisi vaiennut täysin

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

YLIVIESKA

Teosta epäilty on tekonsa jälkeen asunut kyseisessä asunnossa yhdessä vainajan kanssa neljän viikon ajan, ennen kuin vainajan lähiomaiset ovat löytäneet asunnosta pahoin mädäntyneen ja hajoamistilassa olleen uhrin ja teosta epäillyn miehen.

Oulun poliisilaitoksen rikostutkinnassa on ollut tutkittavana Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa tapahtunut epäilty törkeä väkivallanteko. Oulun poliisi on vaiennut tapahtuneesta täysin, mutta Syyttäjälaitos tiedotti asiasta.

Syyttäjälaitos kertoo tiedotteessaan, että syyttäjä on nostanut syytteen 38-vuotiasta miestä vastaan taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Teko on tehty 24. toukokuuta vuonna 2022 uhrin asumassa kerrostaloasunnossa Ylivieskassa. Uhri ja tekijä tunsivat toisensa.

Teosta epäilty on tekonsa jälkeen asunut kyseisessä asunnossa yhdessä vainajan kanssa neljän viikon ajan, ennen kuin vainajan lähiomaiset ovat löytäneet asunnosta pahoin mädäntyneen ja hajoamistilassa olleen uhrin ja teosta epäillyn miehen. Uhrin henkilöllisyys on todettu DNA-tutkimuksen avulla.

Epäilty on kiistänyt teon kokonaisuudessaan. Hän on ollut vangittuna tekoon liittyen 23.–30.6.2022, eli viikon ajan, minkä jälkeen hän on ollut vapaana.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Haastehakemus on toimitettu Oulun käräjäoikeuteen torstaina 7. syyskuuta. Asian käsittelypäivä ei ole vielä tiedossa. 

Samassa yhteydessä käsitellään myös toinen asianosaisten välillä tapahtunut väkivaltarikos. 

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä