sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Tohmajärvellä kaksi onnettomuutta samanaikaisesti: toinen oli liikenneonnettomuus ja toinen ympäristöonnettomuus

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

TOHMAJÄRVI

Liikenneonnettomuudesta selvittiin ilman henkilövahinkoja. Ympäristöonnettomuudessa maahan valunut maito kerättiin ja toimitettiin jätevedenpuhdistamolle jatkokäsittelyyn.

Perjantaiaamuna 2. kesäkuuta ennen kello yhdeksää, sattui Tohmajärvellä samanaikaisesti kaksi toisistaan riippumatonta onnettomuutta. Ensin pelastuslaitos hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle ja heti perään tuli ilmoitus, että vähäinen määrä maitoa oli päässyt valumaan maahan.

Liikenneonnettomuus tapahtui Asemantien ja Purotien risteyksessä, jossa hiljaisesta nopeudesta auto kolaroi toisen auton kylkeen. Onnettomuudessa oli osallisena yhteensä viisi henkilöä, mutta henkilövahinkoja ei aiheutunut ja peltivauriot autoissa olivat vähäisiä.

Voimatiellä puolestaan maitoauto oli siirtämässä maitoa auton säiliöstä perävaunun säiliöön, jonka yhteydessä maitoa pääsi valumaan noin parinkymmenen litran verran sorakentälle. Maito saatiin poistettua pintamaata keräämällä, joka toimitettiin jätevedenpuhdistamolle jatkokäsittelyyn.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä