torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Törkeä rikos Espoossa: kolmikko kaappasi naisen autoon

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

ESPOO

Poliisi tutkii Länsi-Uudellamaalla tapahtunutta epäiltyä törkeää vapaudenriistoa ja törkeää pahoinpitelyä. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo poliisin saaneen Hätäkeskuksen kautta tehtävän Espooseen sunnuntaina aamuyöllä. Ilmoituksen mukaan kolme henkilöä pakottaa naista autoon ja nainen huutaa apua.

Poliisi saapui paikalle ja etsi lähialueelta kuvailtua ajoneuvoa. Partio löysi ajoneuvon pysähtyneenä ja sen sisällä oli ihmisiä. Kun poliisi lähestyi autoa, alkoi sen takaosasta kuulua avunhuutoja. Auton ovet olivat lukittuna eikä autokunta niitä suostunut avaamaan, mutta koska etuoven ikkuna oli raollaan, poliisi sai auton ovet avattua.

Lue myös: Kaksi alaikäistä joutui ryöstöjen kohteiksi Länsi-Uudellamaalla – epäillyt myös alaikäisiä

Ajoneuvon sisällä oli edessä kaksi miestä ja takana yksi nainen, joka peitteli esineiden alle piilotettua toista naista. Apua huutanut nainen oli sidottu käsistään turvavyöllä, jonka poliisi leikkasi irti. Hänet siirrettiin jatkohoidon piiriin. Hengenvaarallisia vammoja ei tilanteessa ilmennyt, vaikka uhri olikin hätääntynyt.

Poliisi otti kolme epäiltyä kiinni.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä