perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaTulipalo aiheutti isoja vahinkoja Liperin Ylämyllyllä - mm. kaksi rakennusta ja useita...

Tulipalo aiheutti isoja vahinkoja Liperin Ylämyllyllä – mm. kaksi rakennusta ja useita autoja tuhoutui

POHJOIS-KARJALA

Pelastushenkilöstö varmisti, ettei palo levinnyt muihin rakennuksiin. Aluetta myös eristettiin tulipalossa olleen kaasupullon vuoksi. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen sammutushenkilöstöä hälytettiin rakennuspalon sammutustehtävälle Tinurinpolulle Liperin Ylämyllylle torstaina 24. marraskuuta iltapäivällä kello 16.48. Paikalle hälytettiin myös ensihoidon yksikkö.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos kertoo tiedotteessaan, että autotallissa oli syttynyt tulipalo ja että pelastuslaitoksen ensimmäisten yksikköjen päästyä kohteeseen, oli rakennus jo täyden palon vaiheessa. Palo pääsi leviämään myös toiseen rakennukseen. Kumpikin rakennus tuhoutui tulipalossa. Toinen rakennus oli noin 300-neliöinen ja toinen noin 80-neliöinen.

Autotallissa oli sisällä yhteensä kuusi harrasteautoa sekä työvälineitä ja kaasupullo. Nämä tuhoutuivat, kuten olettaa saattaa. Lisäksi rakennusten piha-alueella oli toistakymmentä autoa, jotka kärsivät vahinkoja.Pelastushenkilöstö varmisti, ettei palo levinnyt muihin rakennuksiin. Aluetta myös eristettiin tulipalossa olleen kaasupullon vuoksi.

Toimitus suosittelee: Renkaan irtoaminen tallentui poliisiauton kameraan Aurassa (video) – vakavilta vahingoilta onneksi vältyttiin

Lähialueen asukkaita kehotettiin siirtymään muualle suojaan tulipalon vuoksi. Tällä hetkellä palo on hiipumassa ja asukkaat voivat palata koteihinsa. Tiedossa ei ole, että henkilövahinkoja olisi sattunut.

Pelastuslaitos ei kerro palon epäiltyä syttymissyytä.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.