tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Usean alaikäisen välikohtaus nuorten asumisyksikössä Espoossa: yhtä puukotettiin, myös pippurikaasua oli käytetty


ESPOO

Kaikki tapaukseen liittyvät henkilöt ovat alaikäisiä. Poliisi tutkii tapausta muun muassa rikosnimikkeillä tapon yritys ja pahoinpitely.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty törkeä väkivallanteko, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisin mukaan sekä epäilty tekijä, että uhri ovat alaikäisiä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan poliisin saaneen hätäkeskuksen kautta tehtävän espoolaiseen nuorten asumisyksikköön maanantai-iltana 22. toukokuuta noin kello 23.30. Tehtävälle lähti useita poliisin partioita. Ensitiedon mukaan yhtä henkilöä oli puukotettu ja ikkunoita oli rikottu.

Poliisipartioiden tullessa paikalle, puukotuksen asianomistaja oli piha-alueella, ja hänet siirrettiin ensihoitoyksikön toimesta kiireellisesti sairaalahoitoon. Poliisi havaitsi, että tapahtumapaikalla oli käytetty pippurikaasua. Poliisi rikkoi tapahtumapaikan ikkunoita, jotta tila saatiin asianmukaisesti tuuletetuksi. Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta kolme alaikäistä henkilöä, joista yhtä epäillään tapon yrityksestä.

– Tällä hetkellä tiedämme, että asianomistajan vammat ovat vakavat. Selvitämme tapahtumien tarkempaa kulkua ja seuraavaksi alamme kuulla tapahtuman osallisia, kertoo rikoskomisario Jyrki Kallio Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Kaikki tapaukseen liittyvät henkilöt ovat alaikäisiä. Poliisi tutkii tapausta muun muassa rikosnimikkeillä tapon yritys ja pahoinpitely.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.