sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Vaarallista touhua Espoossa: neljä 14-vuotiasta kiipesi antennimastoon – kyseessä somehaaste

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

ESPOO

150 metrissä kiipelileminen on hengenvaarallista. Nuoret olivat lisäksi kuvanneet ohessa toimintaansa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella on tutkittavana tapaus, jossa epäiltynä on neljä 14-vuotiasta poikaa, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan neljän pojan kiivenneen luvattomasti antennimastoon Espoossa perjantaina 26. toukokuuta. Nuoret videokuvasivat toimintaansa noin 150 metrin korkeudella olevalla tasanteella.

Kuvaukset kuitenkin loppuivat lyhyeen, kun nuoret tulivat poliisin käskyttämänä alas mastosta. Poliisi kuljetti heidät poliisiasemalle, jossa jokaista nuorta puhutettiin heidän vanhempiensa läsnä ollessa.

Poliisi takavarikoi kuvausvälineet ja niissä olleen materiaalin. Takavarikkoon jäi myös puukko ja murtautumiseen sopivia välineitä. Tapahtuneesta on kirjattu rikosilmoitus hallinnan loukkauksesta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta sekä murtovälineen hallussapidosta.

Komisario Hannu Väänänen kertoo, että puhutuksessa nuoret kertoivat teon taustalla olevan sosiaalisessa mediassa leviävä haaste. 

− On itsestään selvää, että osaamattomien nuorten kiipeily 150 metrissä on hengenvaarallista. Olemme lukeneet uutisia maailmalta tapauksista, joissa leikki on somehaasteen myötä loppunut pysyvästi. Aikuisten tulee keskustella näistä asioista kotona, jotta meidän ei tarvitsee tiedottaa yhtä murheellisesta tapauksesta.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä